No conditioner needed? Yves Rocher Low Shampoo

Hoi hoi,_MG_7627

In het voorjaar werd ik uitgenodigd door Yves Rocher voor een feestje. Nadien ontving ik ook een goodiebag op dit feestje. Daarin vond ik een aantal van hun nieuwe producten. Eén van hun nieuwe producten is hun low shampoo.

Deze shampoo zal niet schuimen en is gebaseerd op het idee om je haren met een conditioner te gaan reinigen, zonder shampoo. Deze trend komt uit Amerika overgewaaid.

De shampoo komt in een grote tube 200ml met een klikdop. Deze dop voelt stevig aan en de tube werkt makkelijk in de douche._MG_7619

Aqua, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Lauryl Glucoside, Behentrimonium Chloride, Crataegus Monogyna Flower Extract, Isopropyl Alcohol, Glycerin, Sodium Benzoate, Citric Acid, Panthenol, Parfum, Guar hydroxypropyltrimonium Chloride, Ethylhexyl Salicylate, Tocopherol, Glycine Soja Oil, Potassium Sorbate

Er zit een parfum in deze shampoo, maar ik moet eerlijk toegeven dat ik niet dol ben op de geur. Het is een bloemige geur, maar deze is gelukkig niet overheersend. Daardoor heb ik zeker geen probleem om dit product te gebruiken omwille van de geur. Deze shampoo zal niet schuimen wanneer je je haar ermee wast, maar ik laat deze zo even intrekken. Daarna spoel ik mijn haar goed uit. Nadien voelt mijn haar heerlijk zacht. Het is echter wel belangrijk dat je hem goed uitspoelt, anders krijg je een licht vet gevoel.

Deze shampoo is van Yves Rocher. Uiteindelijk vind ik ze vrij betaalbaar want je betaalt 6.95 euro per stuk. Nu rekening echter niet op deze prijs maar de prijs met 40% korting, want bij Yves Rocher heb je vaak kortingen.

Zouden jullie je haren wassen met niet schuimende shampoos?

0 gedachten over “No conditioner needed? Yves Rocher Low Shampoo”

  1. Yves Rocher is echt geweldig. Ik doe ook altijd monsteraankopen eens ik er in vlieg. Vooral hun gezichtsverzorging. De shampoo heb ik nog niet geprobeerd en met mijn droog krullend haar heb ik echt wel een schuimende, goede verzorgende shampoo nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge