Thierry Mugler Womanity Eau de Parfum

Hoi hoi,

IMG_0133

Naast alien kon ik ook womanity testen. Dit is een andere geur van Thierry Mugler en ik ontving een staaltje van deze Eau de Parfum.

Deze geur werd 18 jaar na Angel en 5 jaar na Alien gelanceerd. In 2010 werd het in de winkels opgenomen. De geur wil vrouwelijkheid associëren met menselijkheid en de stad.

Deze eau de parfum is alleen te verkrijgen als een refillable. De fles om te hervullen bevat 80 ml en de hervulbare flacon is te verkrijgen in 3 formaten, namelijk 30 ml, 50 ml en 80 ml.

Alcohol, Parfum, Aqua, Limonene, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Silicylate, BHT, Coumarin, Linalool, Benzyl Alcohol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Citral, Anise Alcohol, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, CL17200

In de ingrediënten springt er niets vreemd tussen uit. Het is een gewoon lijst.

IMG_0138

De noten van Womanity bevatten onder andere Kaviaar en Vijg. Dat maakt mij alvast nieuwsgierig. Womanity is een zogenaamde fusion geur en de noten zijn Vijg, Kaviaar, Vijgenhout, Vijgenbladeren, houtnoten. Heel veel vijg met andere woorden. Daarom verwacht ik een warme, maar zoete en fruitige geur.

IMG_0142

Ik hou enorm van deze geur. Ze blijft goed hangen op mijn geur en na 6 uur ruik ik ze nog goed. Ze opent erg zoet, maar dit wordt afgezwakt door het houtige die er in zit, denk ik. Even proberen in de winkel zou ik zeggen.

Deze geur is te koop bij Ici Paris XL:

  • Hervulbare Fles – 30 ml: 37.46 euro
  • Hervulbare Fles – 50 ml: 52.80 euro
  • Hervulbare Fles – 80 ml: 69.64 euro
  • Fles om te hervullen – 80 ml: 57.38 ml.

Als je van deze geur houdt, zou ik gewoon voor de grote versie gaan.

Welke geur van Thierry Mugler ligt jullie het beste?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge