Rêvecen Moisture Lipgloss in 11 Apricot Pink

Hoi hoi,

_MG_3759

Via Memebox heb ik al heel wat voor mij onbekende merken ontdekt. Zo ontdekte ik ook het merk Rêvecen. Hihi, dit merk doet mij denken aan heerlijke dromen.

_MG_3768

Ik vind de flacon erg elegant. Door de doorzichtige huls kun je goed zien welke kleur je te pakken hebt, maar de zilveren band en de zwarte dop maken het een stuk eleganter. Vergis je echter niet, het is een gewone simpele en plastiek huls. De lipgloss bevat 7 ml._MG_3766

Ik ontving zelf de kleur Aprioc Pink. Het is een peachy roze kleur._MG_3771

De lipgloss is, net zoals ik van een lipgloss verwacht, niet erg gepigmenteerd. IMG_3746

Deze lipgloss geeft mijn lippen een mooie glans. Door het wittige vind ik deze wel minder mooi op mijn lippen. Hij verzamelt zich ook op de rand. Zo’n ophopingen vind ik zelf minder mooi, maar even met je lippen over elkaar wrijven, lost dit wel op. Daarenboven is de lipgloss niet plakkerig en voelt ze vrij hydraterend aan de lippen. Al bij al ben ik niet ontevreden, maar ik ben toch niet overtuigd om een nieuwe kleur van dit merk te ontdekken.

Deze lipgloss ontving ik in één van mijn Colorboxen van Memebox. Voor deze lipgloss moet je 16 dollar rekenen of ongeveer 15 euro.

Vinden jullie deze lipgloss 16 dollar waard?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge