Haarelastiek on the go

Hoi hoi,IMG_3651
​Hebben jullie er ook altijd zo’n hekel aan als jullie geen haarelastiek mee hebben? Ik had er vroeger altijd een reserve rond mijn pols hangen, maar dat oogt natuurlijk niet zo elegant. In komt de haarelastiek – armband combi!

​Beschrijving haarelastiek:IMG_3654

​Ik leerde deze armbandjes voor het eerst kennen op de blog van Beautyill. Het zijn haarelastieken die net dat ietsje eleganter ogen. Hierdoor kunnen zo ook als een gewoon armbandje gedragen worden, zodat niemand onmiddellijk door heeft dat je een haarelastiek rond je pols draagt. De haarelastieken zijn gemaakt van een glanzend elastiek die in elkaar geweven is. Wanneer je deze vaak gebruikt, dan raakt het bandje wat verfrommeld, maar deze kun je onder een boek of zo weer makkelijk recht krijgen. Misschien dat het ook werkt met een stijltang of haardroger, maar dat durf ik niet echt. Misschien dat hij wel aan je tang smelt.

​Mening:IMG_3657

​Ik heb deze haarelastieken al een tijdje. Zelf ging ik voor blauwtinten, omdat ik zelf erg vaak blauwe kledij draag. Dat past er dan automatisch makkelijk bij. Deze elastiekjes spannen bij mij iets minder rond mijn pols, waardoor deze aangenamer zijn om mee te nemen als reserve. Daarnaast krijg ik ook geen negatieve opmerking over deze haarelastiek, terwijl ik dat met een gewoon elastiekje soms wel had. Wanneer ik deze in mijn haar draag, moet ik deze twee à drie keer rond mijn staart draaien. Als ik er op let dat ik de elastiek vrij plat rond mijn haar draag, blijft hij ook goed zitten. Ik moet er wel op letten dat hij niet verfomfaaid zit, want dan blijft hij minder goed zitten. Ik ben er alvast erg tevreden over en ik ga ze blijven gebruiken!

Waar te kopen?IMG_3658

​Ik kocht mijn haarelastieken zelf op miniinthebox. Daar betaalde ik 1.95 euro voor een setje van 6 verschillende blauwtinten. Zelf vind ik dat super betaalbaar, maar dit zijn natuurlijk de simpele elastieken. Voor leukere elastieken zou ik even een kijkje nemen op de webshop van Beautyill. Daar zijn ze iets duurder, maar zoveel schattiger. Zelf zou ik er ook wel eens een setje durven kopen.

​Zouden jullie ook liever op deze wijze een haarelastiek meenemen?



8 gedachten over “Haarelastiek on the go”

  1. Ik had deze elastiekjes nog nooit eerder gezien, maar ze lijken mij wel ontzettend handig. Het is zoals je zelf zegt, ze zien er net wat eleganter en mooier uit dan een standaard elastiekje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge