Treacle moon bad- en douchegel in Warm Cinnamon Nights

Hoi hoi,

Multifunctioneel product van Treaclemoon: Badschuim en douchegel in één

IMG_4071

She watched the ice flowers on the window pane fade…her eyes slowly closed in the cinnamon scented bubbles and the soft darkness told stories to the laughing moon…

Ik was al tijden benieuwd naar de geuren van Treacle Moon. Een tijdje kreeg ik echter superleuk nieuws. Op de blog beautyfizz had ik de Treacle Moon bad- en douchegel in de geur Warm Cinnamon Nights gewonnen. Mmm, ik ben dol op de geur van cinnamon en verwerkt in mijn eten. Dit moest wel de ideale geur zijn voor mij!
​Bij Treacle Moon proberen ze heerlijk geuren en texturen te combineren.

Verpakking en ingrediënten:

IMG_4074Verpakking

​De verpakkingen van Treacle moon doen mij enorm denken aan Philosophy. Dat is er natuurlijk ook voor gedaan. Het is een doorzichtige fles bedrukt met leuke tekstjes. Alles is afgewerkt met de zwarte dop, die we kennen van, ja van waar? :-).  De fles is lekker groot en bevat 500 ml. Deze is een jaartje houdbaar.

​Ingrediënten van de douchegel

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Sodium Chloride, Glycerin, Parfum, Styrene/Acrylates Copolymer, Citric Acid, Polyquaternum-7, Magnesium Nitrate, Benzyl alchol, Sodium Benzoate, Magnesium Chloride, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Cinnamal, Eugenol, Linalool, CL16035, CL17200, CL42090

​Tja, het is geen duur merk, dus we kunnen niet de meeste goed ingrediënten verwachten zeker. SLeS is één van de hoofdingrediënten van het product en parfum staat vrij hoog in de lijst. De geur kun je vinden in het bovenste derde van de lijst.

Hoe gebruiken:

IMG_4080Badschuim:

​Giet wat van het product in het bad, terwijl het water nog loopt. Geniet nadien van een heerlijk schuim en een bijhorende geur.

​Douchegel:

​Moet ik uitleggen hoe je douchegel moet gebruiken? Smeer op je natte huid uit en spoel nadien af.

Mijn ervaringen:

IMG_4083Ik ontving dit product net nadat ik van mijn heerlijke vakantie terug kwam. Deze kreeg een vaste stek in mijn reistoilettas. Als ik een bad heb op hotel, dan neem ik graag een bad. Als dit echter niet aanwezig is, stel ik mezelf tevreden met een douche. Omdat dit product multifunctioneel is, moet ik maar één fles meenemen. Dat vind ik heel erg handig.
​De geur van deze douchegel is zoals ik verwachtte onmiddellijk een favoriet geworden. Het is een warme en zoete geur. Het doet mij van ver weg denken aan de kaneelbroodjes van de Starbucks…. Mmmm, nu heb ik weer zin in zo’n broodje.
​Deze douchegel smeert zich makkelijk uit over mijn huid en de geur blijft licht hangen op de huid. Nadien heb ik zelf ook geen last van trekkerige benen nadien. Gelukkig heb ik niet echt last van erg droge benen, maar soms heb ik wel een beetje last. Dat heb ik bij deze niet.

Waar zijn de producten van Treacle Moon te koop en hoeveel kost deze bad- en douchegel?

IMG_4090Treacle Moon is hier in België wat moeilijker te verkrijgen. Ik weet dat de producten te koop zijn bij de Albert Hein in Nederland, dus ik veronderstel dat je ze in België ook daar kunt vinden. Op de Belgische site vind ik ze in ieder geval terug. Daar kost deze gulle flacon van een 500 ml 4,95 euro. Wat is dat een leuke prijs voor dit multifunctioneel product.

​Tip: In Duitsland in Treacle Moon nog net iets goedkoper :).

Zijn jullie reeds bekend met Treacle Moon?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge