Gatineau Aquamemory Moisture Replenish Eye Roll-On

Hoi hoi,

Gatineau Aquamemory Moisture Replenish Eye Roll-On

_MG_3895

​Vandaag vertel ik iets meer over deze Gatineau Aquamemory Eye Roll-in. Ik vermoed dat ik deze ontving in één van mijn Deautyboxen, maar ik ben helemaal niet zeker. Daarenboven was het ook erg moeilijk om meer informatie te vinden over waar we deze in België konden kopen.

​Verpakking en ingrediënten:

Verpakking Gatineau Aquamemory:

​Ik hou wel van deze verpakking. Er zijn veel bekende Franse en goede apothekersmerken en deze verpakking doet mij daar wel aan denken. Het is een lange en slanke verpakking. Daarenboven oogt hij erg elegant door deze slankheid en de eenvoudige bedrukking op de verpakking.
​Deze roll-on bevat 15 ml en deze is een jaar houdbaar.

​Ingrediënten:

​Vervelend genoeg kan ik deze nergens terug vinden. Het staat niet op de tube, en de officiële site doet bij mij niets. Dat haat ik zelf bij verzorgende producten. Maak aub dat ik de ingrediënten kan zien! Wat ik wel kan vinden is dat je er make-up kan over aanbrengen en dat er geen parabenen of siliconen in het product zitten.

​Hoe gebruiken?

​Apply in the morning and/or evening by gently massaging the entire eye contour with the roll-on ball, using circular movements. Blend in excess product by lightly patting with the fingertips, from the inner eye to the outer eye area

​Breng deze ’s morgens en/of ’s avonds aan door de gehele oogcontour te masseren met de het bolletje. Doe dit met circulaire bewegingen. Het overtollig product moet je licht intikken met je vingers. Werk van binnen naar buiten.

​Mijn ervaringen:

_MG_3901

Met de Gatineau Aquamemory roll-on kun je het product makkelijk aanbrengen en onmiddellijk erna voelt het fris aan. Ik vind wel dat mijn huid er ligt door trekt en plakt en dat het iets sneller mag intrekken. Nadien ziet mijn huid er wel mooi uit, maar ik ben er niet door onder de indruk en ik gebruik het zelf eigenlijk minder graag. Ik ga deze blijven gebruiken en misschien verander ik nog van gedacht, maar voor nu, nah… Het is geen aanrader voor mij…

​Waar zijn de Gatineau Aquamemory producten te koop en hoeveel kost deze roll-on?

​Na lang zoeken heb ik een online webshop gevonden waar je deze kunt kopen. Het is een Duitse shop, namelijk mehrkosmetik. Voor deze roll-on betaal je er 32 euro.

​Hadden jullie eerder reeds gehoord van het merk Gatineau?

2 gedachten over “Gatineau Aquamemory Moisture Replenish Eye Roll-On”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge