Bye Bye droge huid: Neutrogena Deep Moisture Bodylotion

Hoi hoi,

Neutrogena Deep Moisture Bodylotion_MG_3986

Neutrogena wil zorgen voor een blijvende hydratatie. Meestal zorgt een lichaamsproduct slechts voor enkele uren hydratatie. Deze bodylotion moet zorgen voor een intense hydratatie die licht geparfumeerd is. Daarnaast moet de bodylotion snel intrekken, zonder kleverig aan te brengen.

​Geschiedenis van Neutrogena

Neutrogena maakt deel uit van Johnson en Johnson. Zij brengen verzorgingsproducten op de markt en deze zijn geschikt voor huid en haar. Ergens dacht ik dat Neutrogena uit Noorwegen kwam, maar eigenlijk bevindt het zijn oorsprong in Los Angeles.

​Verpakking

​Deze deep moisture bodylotion van Neutrogena is te verkrijgen in twee formaten. Er is een pompflacon van 400 ml en een tube van 75 ml. Zelf heb ik een minitje van 15 ml. Eenmaal geopend is het product een jaar houdbaar.

​Ingrediënten

Aqua, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Isopropyl Palmitate, Stearyl Alcohol, Petrolatum, Dimethicone, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Palmitic Acid, Stearic Acid, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Propylparaben, Methylparaben, Parfum.

​He, er zit heel veel glycerine in deze bodylotion. Dit zal alvast voor een sterke hydratatie zorgen van de huid. Wat ik wel jammer vind is dat er parabenen in dit product zitten. Gelukkig zitten deze, samen met het parfum, helemaal onderaan in de lijst. Daarom zit er niet zo veel van deze ingrediënten in dit product.

​Mijn ervaringen_MG_3990

​Ik vind de bodylotion niet echt geparfumeerd ruiken. Het is een subtiele en neutrale geur, zodat iedereen deze kan gebruiken. De bodylotion is een iets dikkere lotion, maar ze wrijft daarenboven snel uit. Wat ik ook merk is dat hij heerlijk snel intrekt, en het voelt inderdaad onmiddellijk droog aan na het aanbrengen. Ik heb helemaal geen last van een kleverig gevoel.Daarnaast voelt mijn huid heerlijk zacht en gevoed. Dit gevoel blijft ook enkele uren aanhouden. Heerlijk! Ik ben wel tevreden over dit product.

​Waar is Neutrogena te koop en hoeveel kost deze bodylotion?

Neutrogena kun je op verschillende plaatsen kopen, maar niet alles is overal ter beschikking. Deze deep moisture bodylotion van Neutrogena kun je vinden bij Farmaline. Daar betaal je 3.59 voor de tube van 75 ml en de pompflacon kost er 10.79 euro. Dat vind ik zelf verrassend betaalbaar. Ik had het veel duurder verwacht. Ik zou zeker eens een kijkje nemen bij dit product als je net dat beetje extra voeding nodig hebt.
​Hebben jullie veel ervaring met Neutrogena?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge