Rimmel Colour Rush lipbalsem in Drive Me Nude

Hoi hoi,

Rimmel Colour Rush lippenbalsem in Drive me nudeDSCF8084

Rimmel lanceerde een hele tijd terug zijn Colour Rush lippenbalsems. Zelf kan ik de kleur Drive me nude voor jullie testen. Ik won deze zelf op de blog van Aurelie. Deze lippenbalsems zorgt voor comfort en langdurige hydratatie.

Verpakking

De lippenbalsem zit een verpakking die we ondertussen al erg goed kennen. Hij zit in een potloodverpakking en deze bevat 5.3 gram. De balsem is daarenboven ook 3 jaar houdbaar.

Ingrediënten:

HYDROGENATED POLYISOBUTENE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, SQUALANE, BIS-BEHENYL/ISOSTEARYL/PHYTOSTERYL DIMERDILINOLEYL DIMER DILINOLEATE, POLYETHYLENE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TRIISOSTEARIN, DIISOSTEARYL MALATE, CERA MICROCRISTALLINA/ MICROCRYSTALLINE WAX/CIRE MICROCRISTALLINE, TRIMETHYLOLPROPANE TRIETHYLHEXANOATE, PENTAERYTHRITYL TETRAETHYLHEXANOATE, POLYAMIDE-3, DICALCIUM PHOSPHATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, ETHYL VANILLIN, PROPYLENE CARBONATE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, PROPYLPARABEN, TOCOPHEROL, TIN OXIDE.

Hmm, deze bevat parabenen. Dat is natuurlijk iets wat ik niet graag zie. Gelukkig staat deze helemaal onderaan.

​Mijn ervaringen:IMG_4457

​Dit potlood heeft mij echt heel erg blij gemaakt. Ik dacht eerst dat deze niets voor mij zou zijn, maar BOY was I wrong… Het is een erg zacht en romig potlood die heel makkelijk aanbrengt. Mijn lippen voelen gevoed aan. Van de kleur verwachtte ik niet veel, maar hij zorgt voor een mooie glans en een lieve kleur op lippen. Voor mij is dit een toppertje!

​Waar is Essence te koop en hoeveel betaal je voor deze Stays No Matter What oogpotloden?

Rimmel is natuurlijk te koop in het Kruidvat. Voor deze oogpotloden moet je 9.99 euro betalen.
​Hebben jullie positievere ervaringen met deze stays no matter what oogpotloden?

4 gedachten over “Rimmel Colour Rush lipbalsem in Drive Me Nude”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge