ELF Bronzer in Warm Tan

Hoi Hoi,

Ik heb deze bronzer van ELF al zo lang liggen, niet te geloven. Uiteindelijk kwam ik er nooit toe deze te reviewen voor jullie. Gelukkig zag ik deze laatst in mijn kast liggen en ik wou terug wat zon in mijn gezicht krijgen. Die product kwam toen als een engel uit de hemel :).

ELF aka EyesLipsFace

ELF Bronzer Warm Tan 1

Elf is in mijn ogen het budgetmerk. Het merk wil vernieuwende schoonheidsproducten ontwikkelen van hoge kwaliteit, maar aan onbetaalbare prijzen! Om dit te kunnen doen hebben ze hun producten opgesplitst. Zo is er de essentiel lijn met superleuke prijzen, maar er is ook de mineral lijn. Deze heeft enkel minerale producten in het assortiment. Tot slot is er ook de studio lijn. Deze producten zijn iets duurder, maar zijn ook kwalitatiever, inclusief de verpakkingen van de producten.

ELF Bronzer in Warm Tan

Verpakking en Ingrediënten

Verpakking

ELF Bronzer Warm Tan 2De verpakking van de bronzer vind ik maar niets. De buitenkant van de verpakking bestaat uit doorzichtig plastiek. Hierdoor zie je de lijm waarmee de pan vastgeplakt is aan de buitenkant  zitten. Dat vind ik zo niet mooi. Daarnaast hebben ze een goedkoop klein stickertje op de achterzijde zitten. Nah, ik hou er niet van. Wat ik wel een mooi detail vind, is dat het merk in het poeder gedrukt is. Een mooi accent voor zo’n goedkoop merk. Nu ja, van een goedkoop producct kun je natuurlijk geen topverpakking verwachten. De kwaliteit van het product is veel belangrijker.

Ingrediënten

ELF Bronzer Warm Tan 3

Talc, Mica, Magnesium Stearate, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Polyethylene, Tin Oxide, Tocopheryl Acetate (Ve), Methylparaben, Propylparaben. MAY CONTAIN: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI77492, CI 77499), Red 7 Lake (CI 15850), Red 40 Lake (CI 16035).

Tja, what did you expect? Het is een poederproduct, dus het bevat veel talc en mica. Daarom moet je ’s avonds je huid goed reinigen, anders kan deze voor verstopte poriën zorgen.

Mijn ervaringen

ELF Bronzer Warm Tan 4

Wauw, van deze swatch werd ik onmiddelijk erg blij. Het is een mooi bruine, niet te oranje kleur. Daarnaast is ze goed gepigmenteerd en bevat ze een mooie glans. De bronzer is licht poederig, maar mij stoort het niet.ELF Bronzer Warm Tan 5ELF Bronzer Warm Tan 6

Hier heb ik het poeder aangebracht op de wangen. Let maar niet op de extreme glans onder mijn ogen. Ik was hier aan het spelen met een felle highlighter, vandaar…

De bronzer is goed gepigmenteerd, maar kun je goed in de huid blenden. Daarnaast is het nog steeds draagbaar, hoewel er een glans in zit. Ik zou hem wel niet gebruiken voor het shapen, want daarvoor is hij zowel te donker als te glanzen. De bronzer blijft goed zitten op mijn huid en af en toe krijg ik er eens een complimentje over :).

Waar kun je de producten van EyesLipsFace vinden en hoeveel kost deze bronzer?

ELF kun je niet in een fysieke winkel kopen. Je zult je heil online moeten kopen. Voor deze bronzer en veel andere ELF producten kun je terecht op hun webshop. Deze poeder kost er 2,50 euro. Dat is lekker betaalbaar.

Wat is jullie favoriete ELF product?

4 gedachten over “ELF Bronzer in Warm Tan”

    1. Idd, en de verpakkingen, je weet natuurlijk waar je voor betaalt en ik betaal natuurlijk liever voor het product.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge