Erborian Bamboo Crème Frappée

Hoi hoi, Erborian is een merk waar ik graag producten van gebruik. Zij kwamen met een nieuwe lijn en ik mocht hun Bamboo Crème Frappée uitproberen. Deze moet een huidverjongende frisse gel zijn.

ErborianIMG_5073

Erborian is een Koreaans merk, dat ik reeds kende van Memebox. Erborian is het kind van twee vrouwen met een passie voor beauty. Hojung Lee is een Koreaanse wetenschapper en Katalin Berenji is een wereldreiziger. Deze laatste reisde de wereld over op zoek naar beautygeheimen en rituelen. Erborian past de Asiatische huidverzorgingsexpertise toe op de beautyrituelen van over de gehele wereld.

Erborian Crème Frappée

Deze energiegevende, hydraterende gel helpt de huid zicht verfrist te voelen. Ze licht en heeft een whipped textuur. Ze moet snel intrekken, waardoor de huid zachter en gladder aanvoelt.

Deze gel gebruikt het Bamboo Waterlock complex. Deze combineert bamboesap en vezels om de huid te hydrateren en vocht in te sluiten in de huid.

Normaal is deze voor de droge huid. Zelf heb ik daar geen last van, dus ik hoop dat mijn huid niet overvoed zal worden bij dit product.

Verpakking en ingrediëntenIMG_5081

De crème zit in een handige pot. Deze is geheel wit van kleur en lichtdicht. Hierdoor zal de crème een stuk langer houdbaar zijn. In het potje zit 50 ml en deze is een half jaartje houdbaar. Wat ik wel jammer vind is dat het in een pot zit en niet in bijvoorbeeld een pompflacon. Dat zou iets hygiënischer werken geweest zijn. Een leuk detail vind ik trouwens de merknaam in de dop en het logo bovenop. IMG_5077

Er zitten siliconen in het product. Hierdoor zal de huid natuurlijk zacht en glad en aanvoelen. Er zit echter ook glycerine in de gel, waardoor deze voor extra hydratatie zal zorgen. Daarenboven staat het bamboeextract erg hoog in de lijst. Dus dit zal inderdaad een actief ingrediënt blijken te zijn.

Mijn ervaringIMG_5089

Deze gel is echt superlicht. Ik kan al verklappen dat dit een heerlijk product is en dan vooral voor in de lente en zomer. Hij is zo licht en trekt heel snel in. Nadien voelt mij huid zacht en gevoed aan. Daarenboven is hij erg zuinig. Ik heb bijna niets nodig wanneer ik deze crème gebruik. Je kunt al zien op de foto hoe romig en zacht deze crème is. Ik ben er erg tevreden over en bovendien is ze niet te voedend voor mijn huid.

Waar is Erborian te koop en hoeveel kost deze frisse gel?

Erborian is te koop bij ICI paris XL. Deze gel is daar nu nog niet te vinden, want ze wordt pas in maart 2016 opgenomen in het assortiment. Nog even twee weekjes wachten dus. Voor dit huidverzorgingsproduct betaal je 35 euro.

Wat zijn jullie ervaringen met Erborian? Ik hoor zelf minder goede dingen van hun BB crème.

2 gedachten over “Erborian Bamboo Crème Frappée”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge