Kiko Cream Crush in Pearly Silver Rose (5), Pearly Gold (9) en Pearly Light Rose (11)

Hoi hoi, Tijdens het kerstverlof besloot ik er samen met enkele bloggers, namelijk Femke en Romina, op uit te trekken. Daar is recent de Kiko winkel geopend en ik moest enkele spulletjes kopen. Op een bepaald moment zegt Romina: “Hoe mooi en gepigmenteerd ziet dit er uit?” Mijn interesse was onmiddellijk getriggerd. Op dat moment stonden we met z’n driëen rond het schap van de Cream Crush te draaien. Ik besloot op dat moment om er 3 mee te nemen. Deze wil ik vandaag alvast aan jullie voorstellen. Er komt echter ook nog een follow-up artikel, want tijdens de solden waren deze producten nog aangenamer geprijsd. Daarom besloot ik nog vijf kleuren te bestellen en deze laat ik jullie later nog zien!

KikoKiko Cream Crush

Kiko is een italiaans merk. Het werd gelanceerd in 1997. Ze creëren veilige en kwalitatieve producten. Kiko wil dat iedere vrouw kan leven volgens het motto “Be What You Want”. Daarenboven is Kiko dierproefvrij.

Verpakking en ingrediënten

IngrediëntenKiko Cream Crush ingrediënten

Hierboven kun je duidelijk de ingrediënten zien. De crèmeproducten bevat dimethicone of silicone. Dit is opdat ze zijdezacht zouden aanvoelen. Daarnaast bevat het ook vrij veel andere siliconen en kleurdragende ingrediënten.

VerpakkingKiko Cream Crush verpakkingen

De potjes van deze Cream Crushes zien er erg mooi uit. De onderzijde lijkt van glas te zijn en is doorzichtig, waardoor je goed kunt zien welke kleur je te pakken hebt. De dop is van een matzwart plastiek, waarop het logotje gedrukt is. Ik vind dit er erg professioneel en mooi uitzien. De cream crushes zijn verkrijgbaar in 16 kleuren en komen in een potje van 4 gram en deze zijn een half jaartje houdbaar.

Vandaag toon ik jullie de volgende kleuren:

  • 05 – Pearly Silver Rose
  • 09 – Pearly Gold
  • 11 – Pearly Light Rose

De kleuren

05 – Pearly Silver Rose

Kiko Cream Crush 05 Pearly Silver rose 1Kiko Cream Crush 05 Pearly Silver rose 2

Nr 5 is de kleur die mij onmiddellijk overtuigde van deze producten. Het is een prachtige bronzy kleur, met een lichtroze ondertoon.

09 – Pearly GoldKiko Cream Crush 05 Pearly Gold 1 Kiko Cream Crush 05 Pearly Gold 2

Deze kleur wordt echter het meest gebruikt. Als mooi laag over het bewegend ooglid is hij erg mooi, maar ook als highlighter is hij heel mooi. Ik gebruik hem dus ook op het wenkbrauwbot of op het gelaat.

 11 – Pearly Light RoseKiko Cream Crush 05 Light Rose

Tot slot koos ik nog een roze kleurtje van Kiko. Deze bevat minder glitter dan de twee andere kleuren en is daardoor veel subtieler. Hierdoor is hij echter perfect als highlighter om elke dag te gebruiken.

Mijn ervaringKiko Cream Crush Swatches

Hierboven kun je zien hoe mooi deze Kiko cream crushes glanzen en gepigmenteerd zijn. Sinds ik deze heb, gebruik ik deze bijna elke dag. De crèmes brengen zijdezacht aan en als je een goed hoeveelheid gebruikt (dus niet te veel) creased deze zelf niet bij mij. Ik draag deze zo, maar ook als basis voor andere ooglooks. Voor beide doelen voldoen ze perfect aan wat ik van ze verwacht. Daarenboven blijven ze ook erg goed zitten. ’s avonds, na een werkdag, zit mijn look er nog steeds perfect op. Ik ben er dol op! Dat is natuurlijk ook de reden dat ik nog enkele kleuren bij kocht. Op mijn instagram kun je verschillende looks zien met deze producten.

Waar is Kiko te koop en hoeveel kosten deze Cream Crushes?

Kiko kun je in België voorlopig enkel kopen in Hasselt. Hopelijk komt er snel een winkel in Antwerpen of Brussel. Deze cream crushes kosten normaal 6.90 euro, maar in de solden kon ik deze aankopen voor 3,40 euro. Gelukkig kun je deze producten ook online kopen, maar jammer genoeg is de website in België enkel beschikbaar in het Frans. Hopelijk voorzien ze ook snel een nederlandstalige webshop.

Hebben jullie deze cream crushes eerder al geprobeerd?

2 gedachten over “Kiko Cream Crush in Pearly Silver Rose (5), Pearly Gold (9) en Pearly Light Rose (11)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge