Le Couvent des minimes miscellaire water

Hoi hoi, Een taakje die ik elke avond ter harte neem is het reinigen van mijn gezicht. Ik probeer dan ook met plezier nieuwe reinigingsproducten uit. Toen ik hoorde dat Le Couvent des Minimes een miscellaire water in hun collectie opgenomen had, was ik erg blij dat ik deze mocht uitproberen. Ik ontving deze miscellaire water in mijn goodiebag van de ICI Paris XL persdag

Le Couvent des MinimesIMG_5066

Le couvent des minimes is een bedelaarsorde. Zij zijn gewijd aan gebed en studie. Zij maken hun eigen middelen en bouwden hiertoe serres in met wel honderd plantaardige soorten. Hun plantenkennis is enorm.

Miscellaire water

Miscellaire water, de naam zegt het eigenlijk al. Het is een water die micellen bevat. Een miscel is superklein en is een actieve stof in het water. Een deel is hydrofiel en een ander deel is hydrofoob. Ze vormen bolletjes van verschillende groottes en deze gaan zich binden aan het vuil in de huid. Daardoor kun je deze makkelijk gaan verwijderen.

Verpakking en ingrediëntenIMG_5059

De miscellaire water zit in een pompflacon. Deze is goed afgesloten wanneer je deze voor het eerst koopt. Je moet er nog een lidje vanaf breken. De fles is heel erg royaal, want er zit wel 400 ml water in.  Deze is 3 maanden houdbaar. In de miscellaire water zit maiswater die de huid verfrist en verzacht en mallow extract die de huid hydrateert en verzacht.

Aqua, Polysorbate 20, Pentylene Glycol, Althaea Officinalis Root Extract, Centaurea Cyanus Flower Water, Bisabolol, Glycerin, Sodium Benzoate, Parfum

Mijn ervaringIMG_5063

Voor mij is de grote test bij reinigers altijd hoe ze omgaan met mijn oogmake-up. Krijgen ze mijn mascara er moeiteloos af, moet ik wat meer moeite doen of blijft meer dan de helft zitten? Daarom heb ik deze ook op mijn ogen geprobeerd. Net zoals de meeste reinigers moet ik wat meer moeite doen met deze reiniger om mijn mascara te verwijderen. Ik krijg ze er echter wel makkelijk af als ik deze even laat inwerken op mijn mascara. Ik ben er tevreden over en ik ga deze zeker nog kopen. Daarnaast heeft deze mascara ook een heerlijke, bloemige geur. Daar kan ik zeker van gaan houden.

Waar is les Couvent des Minimes te koop en hoeveel kost deze miscellaire water?

Les Couvent des Minimes is normaal te koop bij ICI Paris XL, maar dit product kan ik nog niet terug vinden op de webshop. Je kunt echter ook terecht op de webshop van het merk zelf. Daar kost een fles van deze miscellaire water 14 euro.

Wisten jullie dat Les Couvent des Minimes een miscellaire water in hun collectie had opgenomen?

3 gedachten over “Le Couvent des minimes miscellaire water”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge