Bourjois Smoky Stories oogschaduwpalette in Grey-ZY in Love en Welcome Black

Hoi hoi, tijdens de kerstvakantie kon ik genieten van een kerstset met make-up van Bourjois. In deze set zaten ook twee Smoky Stories palettes die ik voor jullie uitgeprobeerd heb.

Bourjois Smoky Stories oogschaduwpaletteIMG_5144

Het ene palette is donkerder, meer zwarttinten en het lichtte palette doet mij denken aan lichte metaalkleuren.  De drie kleuren aan de buitenzijde kun je gebruiken om een ooglook te creëren en de middenkleur kun je aanbrengen als highlighter.

Bourjois Smoky Stories Welcome BlackIMG_5149

Beide palettes hebben dezelfde verpakking, maar in een verschillende kleur. Deze komt in een glanzend zwart plastiek, met de kleuren wit, goud, blauw en zwart.

Het palette bevat 3.2 gram en is een jaartje houdbaar.IMG_5158IMG_5170

In het palette zit ook een applicator, maar dit is een sponsapplicator. Dat gebruik ik zelf niet zo graag, dus ik laat deze gewoon onaangeroerd in het palette zitten.IMG_5452

Wauw, ik was erg verrast toen ik dit palette swatchte. De gouden en blauwe kleur lijken helemaal niet op blauw of goud. Het is eerder een zwarte tint (licht) met een blauwe en gouden glitter. Daardoor is je look onmiddellijk erg donker door deze kleuren. Het is iets om even rekening mee te houden. De lichte kleur gebruik ik erg graag als highlighter.IMG_5446IMG_5447IMG_5449

Dit is een mooie look die ik ermee kon maken. Ik zou wel aanraden eerst de ooglook te maken en daarna de rest van het gezicht. Er zitten nogal veel glitters in de kleuren, die bij het aanbrengen voor een deel naar beneden vallen. Daardoor zit je gezicht uiteindelijk vol glitters. Daarom doe ik daarna even een watje met reiniger over mijn gezicht en erna ga ik verder met mijn look. Dit palette is ideaal voor een avondje uit.

Bourjois Smoky Stories Grey ZY in love IMG_5174

Dit palette trok mij meer aan voor overdag, maar het leek mij wel moeilijk om deze kleuren te combineren. Goud met zilver is iets wat ik normaal niet doe.IMG_5464

Deze kleuren zijn goed gepigmenteerd, maar door de glitter zijn ze soms licht korrelig. Ik ben er erg tevreden over.IMG_5458

Met dit palette kon ik de bovenstaande mooie look maken. Deze kan ik perfect voor het werk dragen, met een bril ervoor 🙂 Anders is het net iets te veel glitter.

Waar is Bourjois te koop en hoeveel kost dit oogschaduwpalette?

Bourjois kun je vinden bij sommige drogisten, onder andere bij Di. Voor dit oogschaduwpalette betaal je 13.99 euro.

Zouden jullie het donkere palette durven dragen? En waren jullie ook zo verschoten van de kleuren?

3 gedachten over “Bourjois Smoky Stories oogschaduwpalette in Grey-ZY in Love en Welcome Black”

  1. Die palettes zijn mooi! Ik heb eentje in bruine tinten en ben er ook erg tevreden van. De glitters bij jou zijn inderdaad all over the place dus ik zou deze persoonlijk achterwege houden. Ze zijn wel erg feestelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge