Eye Rock in ERC36A

Hoi hoi, Soms wil ik wel eens iets speciaal doen met mijn eigen look of tijdens een fotoshoot. Laatst was ik weer eens in zo’n mood en ik zag dat er bij Kruidvat Eye Rock verkocht werden. Ik koos een model met verschillende glittersteentjes, zodanig dat ik de Arabische kant op kon.

Eye RockIMG_5094

Eye Rock, ik weet niet of het merk nog bestaat, want hun website lag er uit op het moment dat ik dit artikel typ. Zelf zag ik deze vaak bij Claire’s liggen. Ze hebben crystal tattoos, zoals degene die ik hier voor jullie test, maar ook gewoon tattoos. Het zijn allemaal erg opvallende looks.

Verpakking en ingrediëntenIMG_5098

De crystal rocks komen in een platte kartonnen verpakking. Hierin zitten de twee ooglooks en dat is alles wat er in het doosje zit. Op de achterzijde van het doosje staat er duidelijk hoe je de look kunt aanbrengen.

Acrylates, Copolymer, Polybutyl Acrylate, Polyethylhexyl Acrylate, Acrylic acid

Tof dat er een ingrediëntenlijst te vinden is op de verpakking, want dat had ik initieel niet verwacht.

Mijn ervaringIMG_5099

In de verpakking zitten twee van deze papiertjes. Deze breng je aan door het witte papiertje aan de achterzijde weg te peelen. Daarna breng je deze gewoon aan op de juiste plaats rond je oog. Ik heb deze zelf niet zo gebruikt, omdat ik geen zin had in zo’n uitgebreide steentjes look. Daarom besloot ik twee steentje van het plastiek af te halen en deze onder mijn oog te plakken.IMG_5465

Dit is uiteindelijk het resultaat. De steentjes zijn vrij groot, maar  toch nog klein genoeg om elegant te ogen onder je oog. Er is echter een nadeel. De lijm die onder aan de steentjes hangt, vind ik niet erg stevig bij het aanbrengen. Daardoor had ik wat moeite om deze onder mijn oog aan te brengen. Eenmaal op hun plaats, bleven ze echter verwonderlijk goed zitten. Ik vraag mij af of dit bovenop make-up nog steeds zo zou zijn, maar dat lijkt ook wel te werken.IMG_5466

Waar is Eye Rock te koop en hoeveel kost het?

Deze Eye Rock set vond ik bij het Kruidvat. Daar betaalde ik slechts 1 euro voor dit setje. Leuk om eens te proberen als je met steentjes wil spelen rond je oog.

Hebben jullie al steentjes bij je oog gedragen?

3 gedachten over “Eye Rock in ERC36A”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge