Phytosun Essentiële Olie in Bittere Sinaasappel

Hoi hoi, Zoals jullie ondertussen waarschijnlijk al weten, ben ik dol op heerlijke geuren in huis. Toen ik op de persdagen een essentiële olie ontving van Phytosun, wist ik onmiddellijk wat ik ermee zou gaan doen: in mijn interieur gebruiken.

PhytosunIMG_5219

Phytosun bestaat reeds 25 jaar. Ze hebben altijd essentiële oliën ontwikkeld van plantaardige oliën en in samenwerking met enkele artsen en apothekers.

Essentiële olie in Bittere SinaasappelIMG_5223

De essentiële olie met de geur van bittere sinaasappel werkt kalmerend. Zo ga je bij gebruik minder last hebben van onrust of tijdelijke stress. Daarnaast zorgt voor een oppepper en zal het de slaap bevorderen. De olie zit in flesje met druppeldop van 15 ml.

Hoe gebruik ik deze essentiële olie?IMG_5226

Phytosun stelt drie manieren voor om deze essentiële olie te gebruiken. Ik heb zelf echter nog een vierde manier. Laten we eerst eens de manieren bespreken die Phytosun voorstelt.

  1. Oraal
    • Deze essentiële olie heeft een onaangename smaak en mag je enkel verdund drinken. Er wordt aangeraden om slechts 1 druppel te gebruiken bij 100 ml plantaardige olie. Daarenboven mag je er niet meer dan één koffielepel per dag van gebruiken
  2. Huid
    • Je kunt gewoon één druppeltje lokaal aanbrengen en utsmeren. Wil je deze echter vaker gebruiken , wordt aangeraden dit product te verdunnen.  Er kunnen 2 à 5 druppels toegevoegd worden aan wat plantaardige olie. Dit kun je tot 3 maal per dag doen.
  3. Verstuiving
    • Tot slot kun je de olie in verstuiver doen. Deze kun je aanlengen of niet met andere essentiële oliën in zo’n machine.
  4. En tot slot is natuurlijk nog mijn manier: smelten en verspreiden
    • Ik gebruik deze essentiële olie in mijn wasbrander. Ik doe er eerst wat water in en daarna voeg ik aan dit water 3 tot 5 druppels toe aan het water. Daarna laat je het gewoon verspreiden door de ruimte.

Ingrediënten

Natuurlijk bestaat dit product uit pure essentiële olie van de bittere sinaasappelboom. Deze olie vind zijn oorsprong in Afrika en Zuid-Amerika.

Mijn ervaringIMG_5230

Ik heb deze essentiële olie enkel op mijn manier gebruikt. Als ik deze doe, mag ik het brandertje na een 5-tal minuten al uitblazen. De geur is heel erg sterk, waardoor je er zuinig te werk mee kunt gaan. Ik krijg er ook energie door, wanneer ik deze brand als ik aan het bloggen ben. Hierdoor vloeien de letters net dat ietsje vlotter uit mijn vingers. Daarnaast krijg ik er ook een ontspannen gevoel door. Ik ben erg  blij dat ik deze olie van Phytosun op deze manier kan gebruiken.

Hoeveel kost deze essentiële olie en waar is deze te vinden?

Phytosun is te koop bij verschillende aankopen. Voor één zo’n flesje van 15 ml betaal je 7.95 euro.

Hoe gebruiken jullie essentiële oliën?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge