Fun’ Ethic Magische doekjes

Hoi hoi, Op het event van Fun’ Ethic maakte ik kennis met de magische vierkantjes. Deze kun je gebruiken in plaats van wattenschijfjes, waardoor je veel mileuvriendelijker te werk gaat.

Fun’ Ethic Magische vierkantjesIMG_4534

Ik kende dit product nog niet. Deze doekjes zijn spiksplinter nieuw. Je gebruikt deze vierkantjes in plaats van een wattenschijfje. Deze vierkantjes kun je samen met een reinigingsproduct gebruiken om je gezicht te reinigen. Daarenboven moet je ze na gebruik niet weggooien. Elk vierkantje kun je tot twee jaar gebruiken, werd mij belooft. Je kunt ze reinigen door ze in de wasmachine te gooien.

Verpakking en inhoudIMG_4538

De vierkantjes komen in een plastiek verpakking met weinig uitleg. Dat vind ik persoonlijk erg jammer, want het was mij initieel niet onmiddellijk duidelijk wat ik er mee kon doen. In elke verpakking zitten er vijf doekjes.

Mijn ervaring

IMG_5859

Een ongebruikt magisch vierkant 🙂

Als eerste neem je natuurlijk een proper doekje. Hierop doe ik wat miscellaire water. De miscellaire water die ik gebruik heeft normaal wat moeite om mijn mascara ervan af te halen.

IMG_5853
Mijn make-up look van de dag

De ooglook die ik op heb, heeft alles waar een gewone reiniger moeite mee heeft bij mijn looks. De mascara en de eyeliner zijn altijd wat moeilijker om volledig te verwijderen.

IMG_5855
Een gebruikt doekje

Het doekje ziet er na gebruik niet echt proper uit, maar na even uitspoelen is dit een stuk beter.

IMG_5858
Alvast één oog gereinigd

Hier heb ik één van mijn ogen gereinigd. Alles is volledig proper gemaakt, zonder dat ik er veel moeite voor moest doen. Zelf mijn mascara ging er zonder enig probleem af. Ik denk dat ik gewoon geen wattenschijfjes meer ga gebruiken. Dit werkt zoveel beter en het is ook stukken beter voor het milieu. Na gebruik even uitspoelen en elke week een doekje is de wasmachine droppen. Daarenboven zal dit product ook betaalbaar zijn, omdat het van Fun’ Ethic is.

_MG_5863
Mijn gereinigd doekje, gewoon met de hand. Na een rondje in de wasmachine zal het doekje waarschijnlijk volledig proper zijn.

Waar is Fun’ Ethic te kopen en hoeveel kosten deze magische vierkanten?

De Fun’ Ethic producten kun je aankopen op de webshop Sebio.be. Eén setje van deze doekjes kost 7.50 euro. Dat wil zeggen dat elk doekje bijgevolg 1,5 euro kost. Dat is natuurlijk spotgoedkoop als je weet hoeveel wattenschijfjes je niet moet gaan gebruiken.

Zouden jullie zo’n doekjes gebruiken in plaats van wattenschijfjes, hoewel het meer ‘onderhoud’ vraagt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge