Born Pretty Store Stamping Plates van 1 – 35

Hoi hoi, Ik heb een nieuwe verslaving. Valt het op? Ik ben dol geworden op het stampen van mijn nagellak. Ik zag op een andere blog platen van Born Pretty Store. Ik besloot daar ook een kijkje te gaan nemen. Ik besloot een aantal setjes van de stamping plates aan te kopen. Hierdoor heb ik van de ronde versies plaatje 1 tot en met 35 aangekocht.

Born Pretty StoreIMG_5544

Born Pretty Store is zo’n typische Chinese webshop. Ze hebben leuke spulletjes voor een toffe prijs. Een uitzondering hierop is dat Born Pretty Store ook zijn eigen spulletjes in de winkel heeft opgenomen. Zo hebben ze ook stamping plates van hun eigen merk in de winkel.

Stamping PlatesIMG_5548

Een van de producten van het eigen merk, waar ik er onmiddellijk een aantal van wou kopen, zijn de stamping plates. Deze zijn te verkrijgen in twee formaten. Er zijn iets grotere, die van rechthoekige vorm zijn, maar er zijn ook kleinere, ronde plaatjes te gaan. Deze waren samengenomen in verschillende setjes, waardoor ze iets goedkoper waren. Ik besloot gewoon los te gaan en in het totaal 35 plaatjes te kopen. Deze plaatjes gaan van thema platen, bijvoorbeeld voor Kerstmis of Afrika. Super leuk!

ProductIMG_5549

De plaatjes voelen erg stevig aan. Ik ben alvast met nummer 3 aan de slag gegaan. De metalen plaatjes glanzen heel erg mooi, terwijl de inkeping mat zijn. Ze voelen hetzelfde aan als de Caption plaatjes.IMG_5551

De achterzijde van de plaatjes is niet van metaal. Er lijkt nog een extra plaatje bovenop te zitten. Hierop staat de webshop gedrukt waar ik de plaatjes kocht. Lekker handig moest je de URL vergeten zijn :).

Bij elk plaatje wordt trouwens een kartonnen hoesje bijgeleverd. Hierdoor kun je ze veilig opbergen, zodat ze niet vol met krassen komen te zitten.

Mijn ervaring

IMG_5518.JPG

Toen ik plaatje 3 zag, wist ik dat ik met dit plaatje moest beginnen. Ik moest onmiddellijk denken aan magie en Harry Potter. Daarom maakte ik deze magische look met het plaatje. De lakjes ga ik later bespreken op de blog. Het plaatje werkt erg makkelijk, zoals ik al verwachtte. Je kunt het plaatje die je wilt mooi uitkiezen. Met het lampje heb ik even zitten sukkelen, omdat je de stempel maar net goed moet plaatsen op je nagel. Dat ligt echter niet aan het plaatje, maar aan mijn handigheid. Ik ben erg tevreden over deze plaatjes.

Waar zijn deze plaatjes te koop en hoeveel kosten ze?

Deze zijn natuurlijk te koop op Born Pretty Store. Je moet ongeveer 1.4 euro rekenen per plaatje als je ze in de setjes koopt. Ik heb zelf geen kortingscode voor jullie ter beschikking, maar als je even zoekt, dan ben ik zeker dat je er eentje kunt vinden voor 10% korting.

Wat zijn jullie ervaringen met Born Pretty Store?

Een gedachte over “Born Pretty Store Stamping Plates van 1 – 35”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge