O.P.I. Midnight in Moscow

Hoi hoi, Af en toe ben ik erg blij dat ik voor mijn werk in Nederland mag komen. Hierdoor kan ik af en toe shoppen in Nederlandse winkels, zoals de Etos. Laatst was ik bij op Schiphol aan het wachten op mijn Thalys en ik besloot een bezoekje te brengen aan de plaatselijke Etos daar. Aan de kassa zag ik enkele nagellakjes van O.P.I. in promotie liggen. Ik besloot een bruinrood kleurtje aan te kopen.

O.P.I. Midnight in MoscowIMG_5509

O.P.I. omschrijft deze kleur als houtskool met bordeaux glitter. Zelf zou ik dit kleurtje een beetje anders omschrijven. Ik vind het een eerder een bruine kleur met wat rode glitter en glans in de lak.

Verpakking en ingrediëntenIMG_5514

Deze lak zit in de flesjes die we van O.P.I. gewoon zijn. Het flesje heeft een ruwe, zwarte plastiek dop en en glazen flesje die makkelijk in de hand ligt. De flacon bevat 15 ml en deze is een tweetal jaar houdbaar.IMG_5516

Mijn ervaringIMG_5518

Deze manicure zagen jullie eerder natuurlijk al. Deze lak combineert echter zo mooi met de gouden lak. Het kwastje van deze lak is wat ik van O.P.I. gewoon ben. Het is een stevig kwastje, waarbij je je nagel met een veegje kunt bedekken. Daarnaast is de nagellak heel mooi gepigmenteerd, waardoor één laagje al zou kunnen volstaan moest je haast hebben. Voor het mooie zou ik echter nog een tweede laagje aanbrengen. Deze maakt de lak net dat ietsje intenser en egaler van kleur. O.P.I. verwent mij ook al al die tijd met sneldrogende lakjes en met deze kleur is dit ook het geval.  Daarnaast blijft hij vrij goed zitten en na drie dagen ‘bureauwerk’ had ik nog geen chips. Ik heb er echter geen zware dingen mee gedaan voor mijn nagels.

Waar kunnen wij O.P.I. aankopen en hoeveel moet je per flesje lak betalen?

O.P.I. kun je aankopen bij Planet Parfum of online op hun webshop. Voor deze nagellak moet je 14.95 euro betalen.

Wat is jullie favoriete kleur van O.P.I.?

2 gedachten over “O.P.I. Midnight in Moscow”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge