Shoplog Solden Januari

Hoi hoi, In januari zijn het natuurlijk solden. Ik heb toen enkele spulletjes gekocht, maar deze heb ik nog steeds niet met jullie gedeeld. Daarom heb ik nu voor jullie nog een korte shoplog met foto’s voor jullie.

Solden bij Kiko CosmeticsIMG_5873

Een van mijn eerste aankopen van de maand was op de webshop van Kiko. In december maakte ik kennis met de cream crush producten van Kiko. Deze waren nu met de solden voor de helft van de prijs. Ik besloot nog enkele kleuren bij te kopen en deze kon je ondertussen al gereviewed zijn. Ik betaalde 3.45 euro per potje.IMG_5878

Daarnaast investeerde ik ook in een nagellakverdunner. Het is zo zonde als je nagellak moet weggooien omdat ze te dik geworden is. Daarom leek het mij erg handig deze in promotie zijnde nagellakverdunner te kopen. Ik geloof dat hij 2,40 euro kostte. Tot slot kocht ik nog twee extra spoolies. deze waren ongeveer 4 euro per stuk.

Schoenen

IMG_5889

Ik was al even op zoek naar zwarte laarzen, want deze waren vorig jaar stuk gegaan. In Wijnegem shopping center vond ik in een voor mij onbekende winkel een tof paar schoenen. Deze waren ongeveer 81 euro. Ik was echter blij dat ik eindelijk een paar vond die voor mij geschikt was.

Gedurende de maand moesten we een bezoekje brengen aan de Makro. Natuurlijk kon ik het niet laten even tussen de schoenen te kijken. Daar vond ik deze bruine laarzen voor slechts 10 euro. Wat een super koopje is dit.

Solden bij E5 mode

E5 mode

Vroeger shopte ik erg graag bij E5 mode. Er was echter geen fysieke winkel meer in de buurt en ik vergat de winkel een beetje. Ineens stootte ik terug op hun webshop. Ik werd opnieuw verleid tot het kopen van enkele spulletjes. Ik kocht er drie truien, waarvan eentje waar ik verliefd op werd. Deze heeft een geometrisch patroon op de voorkant in de vorm van een vogeltje. Vervolgens kocht ik ook drie vrolijke, kleurrijke kleedjes. Hiervan is de gele, verwonderlijk genoeg, mijn favoriet geworden.

Born Pretty StoreIMG_5880

Ik werd ook verleid tot het kopen van extra stamping plates. Hierbij ging ik op zoek bij Born Pretty Store. Ik kocht er 35 ronde plaatjes .IMG_5884

Ik wou deze plaatjes ook opbergen en daarvoor kocht ik ook een opbergboekje. Omdat ik een kledijroller mistte om de stamper te reinigen, besloot ik deze ook te koop. Daarenboven was ik benieuwd hoe hun eigen stamping lak het zou doen. Ik kocht een gouden kleur. Daarenboven kocht ik ook een transparante stamper en scraper. Dit opdat ik zou zien waar ik bepaalde patronen op mijn nagels plaatste.

  • BP stamping plates  1 – 10:                 12.85 euro
  • BP stamping plates 11-15:                    6.42 euro
  • BP stamping plates 16-25:                 12.85 euro
  • BP stamping plates 26-35:                 12.85 euro
  • BP opberger voor ronde plates:        3.66 euro
  • Kledijroller:                                                   2.75 euro
  • BP Stamping polish Goud:                    4.40 euro
  • BP transparante stamper:                    2.75 euro

Hebben jullie ook lekker kunnen shoppen tijdens de solden?

4 gedachten over “Shoplog Solden Januari”

    1. Ik heb er en tijdje geleden al een review van geschreven, maar op insta gaan er nog veel manicures passeren denk ik 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge