Yves Rocher Eau de Parfum in Comme Une Evidence

Hoi hoi, Al jaren hield ik van de Comme Une Evidence eau de toilette van Yves Rocher. Deze kon ik uiteindelijk ook bemachtigen. Er blijkt echter ook een eau de parfum uitgebracht te zijn van deze geur. Deze ontving ik bij mijn kerstbestelling van Yves Rocher.

Yves Rocher Comme Une Evidence Eau de ParfumIMG_5531

Ik ben zelf dol op geuren met musk en daar hoort deze geur perfect bij. Het is een bloemige en houtige musk geur. Deze geur is speciaal ontwikkeld voor vrouwen.

De originele geur werd gelanceerd in 2003 en de neus achter dzeze geur is Annick Menardo.

Verpakking en ingrediëntenIMG_5534

Comme une evidence komt in een elegante doos met een lichtoze kleur. Een leuk detail vind ik dat de zijkanten van de doos en de bovenkant bedrukt zijn met het logo van Yves Rocher. Deze logo’s zijn in een soort van reliëf aangebracht.

De verpakking van de fles is gelijkaardig aan degene van de eau de toilette. In de fles zit 50 ml.IMG_5535

Hierboven kun je de ingrediënten zien. Parfum staat erg hoog in de lijst, want natuurlijk normaal is omdat het een eau de parfum is.

Noten van de geurIMG_5539

Dit is een geur, die net als de meeste geuren opgebouwd is uit verschillende niveaus. De topnoten van deze geur bestaan uit violet en zijdebloesem. Daarna gaat hij over op de hartnoot van lelietjes-van-dalen. Tot slot zijn de basisnoten musk en eikenmos.

Mijn ervaringenIMG_5540

Hmm, het is moeilijk om hier mijn menig over te geven. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, was ik dol op de eau de toilette. Daarom ben ik even dol op de eau de parfum. Het is een zeer aanwezige geur, die heel vrouwelijk en elegant ruikt. Doordat dit een eau de parfum is, blijft de geur ook lang hangen. Ik kan bijna een hele dag aan het werk, zonder bij te moeten sprayen. Uiteindelijk ga ik deze verkiezen boven de eau de toilette, maar dat is alleen omdat hij zuiniger is, omdat hij langer blijft hangen.

Waar kun je deze geur aankopen en hoeveel kost ze?

Deze geur is van Yves Rocher, dus je moet natuurlijk een bezoekje brengen aan één van hun winkels of de webshop. Normaal kost deze geur 35.90 euro. Er zijn echter vaak kortingen bij Yves Rocher, daarom zou ik reken op ongeveer 18 euro voor deze geur. Dat vind ik zelf eigenlijk geen geld voor een eau de parfum.

Wat zijn jullie ervaringen met Comme Une Evidence?

4 gedachten over “Yves Rocher Eau de Parfum in Comme Une Evidence”

  1. Je hebt me nu wel heel nieuwsgierig gemaakt naar de geur. Ik vind het ook fijn dat Yves Rocher regelmatig korting geeft. 18 euro voor een parfum is een prima prijs!

    1. Het is idd eerder een volwassen geur, maar ik ben bijna 30 :s Oeps, dus hij is erg geschikt vind ik, zeker op het werk

    1. Moet je zeker eens opnieuw proberen. Ik vind het een erg vrouwelijke geur. Dan kun je mij zo op een glamoureus feestje droppen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge