Yves Rocher Volume Elixir Mascara

Hoi hoi, Zoals we allemaal weten als vrouw kun je nooit genoeg mascara hebben. Dit is het product die het vaakst vervangen moet worden waar waar vrouwen ook wel het meest kritisch over zijn. In mijn kerstbestelling bij Yves Rocher zat er ook een gratis mascara bij. Het was weer tijd om mijn mascara te vervangen en ik besloot deze er bij te nemen.

Yves Rocher Volume Elixer MascaraIMG_5593

Deze mascara van Yves Rocher is verrijkt met hibiscuspeptides. Deze moeten ervoor zorgen dat de wimpers sterker en hersteld worden.

Daarnaast heeft hij een kegelvormig borsteltje met dubbele vezels. Hierdoor kun je de mascara nauwkeurig aanbrengen, waardoor ze meer volume krijgen.

VerpakkingIMG_5596

Deze mascara zit in een opvallende gouden verpakking. Ik vind dat dit er altijd erg mooi en elegant uitziet. Er is echter 1 groot nadeel aan dit soort verpakkingen, waar ik mij altijd enorm aan irriteer…. Op deze verpakkingen blijven er overal vingerafdrukken achter en het is een magneet voor vuil. Hierdoor veeg ik die na gebruik altijd even mooi af. Pietje precies zeker? 🙂

IMG_5597

De huls bevat 9 ml en ik heb deze in de zwarte kleur. Hij is echter ook nog te verkrijgen in het blauw en in het bruin.

Mijn ervaringen

IMG_5921

Deze deed mij denken aan eentje met arganolie die ik ooit van Rimmel had. Hierdoor had ik erg hoge verwachtingen. Gelukkig bleek dit geen probleem te zijn. Deze is niet al te vochtig, waardoor hij snel opdroogt en ik geen last heb van afdrukken op mijn oogleden. Hij blijft ook goed zitten en korrelt niet af op het einde van de dag bij mij. Daarenboven worden mijn wimpers mooi gesepareerd en krijgen ze extra lengte en volume. Ik ben tevreden!

Waar is deze mascara te koop en hoeveel moet je ervoor op de kassa leggen?

Deze is te koop bij Yves Rocher. Deze kost normaal 22.90 euro. Dat vind ik al vrij duur voor een Yves Rocher, maar gelukkig zijn er bij Yves Rocher vaak kortingen. Zo denk ik dat je deze ook wel voor 15 euro op de kop kunt tikken.

Hebben jullie ervaringen met deze mascara?

6 gedachten over “Yves Rocher Volume Elixir Mascara”

    1. Ik ben opgegroeid met Yves Rocher. Het is één van mijn favoriete merken, waar ik ook altijd nostalgisch bij terug denk 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge