NOTD: Catrice 90 She said yes in her red dress

Hoi hoi, Ik ben dol op nagellakjes en ik kan het nooit laten om tussen de nieuwe kleurtjes bij het Kruidvat te neuzen. Laatst had ik geluk en zat er een bonnetje voor een gratis Catrice nagellak bij mijn Flair abonnement. Ik besloot de originele roze kleur ‘she said yes in her red dress’ mee te nemen.

CatriceIMG_5609

Catrice is een merk die iedereen wel kent. Het merk is te koop bij het Kruidvat en biedt make-up tegen aangename prijsjes. Zij willen voortdurend in ontwikkeling blijven en trendy looks en make-up creëren. Hierdoor hebben ze wel 12 limited editions per jaar!

Verpakking en ingrediëntenIMG_5612

Deze nagellak zit in de typische flesjes die we gewoon zijn van Catrice. Het zijn ronde flesje met glanzende zwarte dopjes. In het flesje zit 10 ml en deze zijn 3 jaar houdbaar.

Het kwastje is lekker breed en gelukkig mooi afgesneden. Dat is de laatste tijd een probleem bij Catrice, maar ik heb dus geluk. Hierdoor kan ik mijn nagel makkelijk bedekken met 1 veegje.

‘She said yes in her red dress’ is een leuke koraalroze kleur. De kleur wordt echter net dat ietsje specialer omdat er een glittertje in verwerkt zit. Deze glitter is van een wit-zilveren-gouden kleur. Heel mooi. De verpakking doet de kleur geen recht.

IMG_5616

BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, DIPROPYLENE GLYCOL DIBENZOATE, ISOPROPYL ALCOHOL, STEARALKONIUM BENTONITE, HEXANEDIOL/ADIPATE/CITRATE CROSSPOLYMER, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, DIACETONE ALCOHOL, ACRYLATES COPOLYMER, POLYESTER-26, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ALUMINUM HYDROXIDE, BENZYL BENZOATE, CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77510 (FERRIC FERROCYANIDE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

MIjn ervaringenIMG_5954

Deze nagellak is vrij dekkend en 1 laagje zou al kunnen volstaan. Ook droogt ze tamelijk snel, maar jammer genoeg nog net iets te traag naar mijn goesting. Hierdoor heb ik één nagel opnieuw moeten doen door mijn ongeduld. De kleur maakt het echter volledig waard. Het is een mooie kleur die er in het begin nogal gewoontjes uitziet, maar wanneer je dichterbij kijkt, zie je dat deze toch vrij origineel is. Jammer genoeg blijft Catrice bij mij niet super goed zitten, maar 2 dagjes zonder schade en met een topcoat haalt hij wel. Ik ben tevreden over deze nagellak.

Waar kun je Catrice kopen en hoeveel kost een nagellakje?

Catrice is in België enkel te vinden bij het Kruidvat. Voor deze nagellak betaal je 2.99 euro.

Wat is jullie favoriete Catrice kleur?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge