L’Oreal Collection Exclusive nagellakjes van Blake en Julianne

L’Oreal Collection ExclusiveIMG_5598

De Collection Exclusive ‘La vie en rose’ is een samenwerking met bekende actrices. Zou heb ik het kleurtje van Blake en Julianne aangekocht. Deze collectie belooft uit verfijnde tinten roze te bestaan in lipstick en nagellak vorm. De nagellak moet een unieke, glanzende kleur bieden, die langhoudend is door zijn geïntegreerde topcoat.

VerpakkingIMG_5603IMG_5607IMG_5973

De nagellakjes zitten natuurlijk in dezelfde verpakking. Het is een klein vierkant glazen flesje. Dat vind ik niet zo mooi, maar de dop kan ik zeker appreciëren. Het is een matzwarte dop waar in een subtiel matgoud het merkje is aangebracht.

In de flesjes zit 5 ml en deze zijn een jaartje houdbaar.

Mijn ervaringen

Blake’s delicate roseIMG_5602

Het kleurtje van Blake Lively vind ik zelf het mooist. Het is een lichtroze, lieflijke kleur. Deze draag ik heel graag op een normale werkdag.IMG_5982

Jammer genoeg is de dekking van dit lakje niet top te noemen. Ik heb last van gespleten nagels en dat kun je hier nog steeds erg goed zien. Hier draag ik twee laagjes van de nagellak. Misschien dat een derde laagje dat wel zou oplossen, maar dat vind ik een beetje stom. Dat vind ik iets te veel van het goede.

Nu, omdat de kleur zo mooi is, kan ik dit nadeel wel door de vingers zien. De nagellak droogt in een redelijke tijd en blijft goed zitten.

Julianne’s delicate roseIMG_5606

De kleur van Julianne Moore is een stuk feller. Het is een knalroze kleur die mij erg leuk lijkt voor een dagje aan strand of aan het zwembad, of gewoon bij en leuk lentejurkje.IMG_5980

Jammer genoeg heeft ook deze nagellak te kampen met hetzelfde probleem, hoewel het minder opvalt. Ook deze kleur had van mij iets dekkender mogen zijn. Gelukkig blijft ze vrij goed zitten, want anders zou ik er niet zo tevreden over zijn. Nu draag ik ze wel, maar niet zo vaak als ik eigenlijk wel zou willen

Waar kun je deze collection exclusive vinden?

L’Oreal is onder andere te vinden bij het Kruidvat.  Daar betaal je 6.49 euro per flesje. Dat vind ik zelf eigenlijk iets te veel voor de kwaliteit die je er voor terug krijgt.

Hebben jullie dezelfde problemen met deze lakjes?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge