Rainpharma Shower Scrub in Sweet Morning Mint

Hoi hoi, Zoals jullie weten is Rainpharma één van mijn favoriete Belgische merken. Ja, je hoort het goed: het is een Belgisch merk! Tijdens de persdagen ontving ik een staaltje van hun shower scrub en deze heb ik uitgebreid voor jullie geprobeerd.

Rainpharma

Rainpharma ontstond in 2006. Zij hadden het plan om eerlijke producten op de markt te brengen die konden zorgen voor een stralende huid, een gezond gewicht en een sterk lichaam. Ze streefden zo’n hoge kwaliteit na, dat het wel tot 2010 duurde vooraleer hun eerste producten op de markt kwamen.

Rainpharma Shower Scrub in Sweet morning mintIMG_5119

De shower scrub moet voor een aromatherapeutische ervaring zorgen onder de douche. Het is een douchegel zonder chemische schuimmakers en een hoog aantal scrubdeeltjes. Hierdoor moet je huid nadien erg zacht aanvoelen.

De showerscrub is verkrijgbaar in 3 verschillende geuren en zelf heb ik de geur Sweet Morning Mint. Deze is een muntgeur met een houtige toets. Dit komt doordat er ook essentiële oliën van pepermunt, rozemarijn en cederhout in het product verwerkt zijn.

Daarenboven zitten er in de scrub geen irriterende bewaarmiddelen, parabenen, sulfaten, silicionen, synthetische geur- en kleurstoffen en geen dierlijke ingrediënten. Tot slot is dit product ook volledig plantaardig.

Verpakking en ingrediëntenIMG_5124

Deze scrub zit in een genereuze verpakking van 400 ml en eenmaal geopend is de scrub 9 maanden houdbaar. Ik hoop dat ik zo’n fles binnen dit tijd kan opmaken.

aqua, sodium cocoamphoacetate (and) glycerin (and) lauryl glucoside (and) sodium cocoyl glutamate (and) sodium lauryl glucose carboxylate, prunus armeniaca seed powder, fragrance, glycerin, caprylyl/capryl glycosides (and) aqua (and) sodium cocoyl glutamate (and) polyglyceryl-5 oleate (and) glycerylcaprylate (and) citric acid, coco glucoside (and) glyceryl oleate, xanthan, limonene, linalool

Je ziet dat in deze lijst fragrance staat. Dit is geen synthetisch parfum, maar bestaat uit een mix van essentiële oliën. Hierdoor zal deze niet irriterend werken voor de huid. Daarenboven ziet ik geen SLS of SLeS in de lijst en daar word ik alvast erg blij van.

Mijn ervaringIMG_5126

Deze scrub heb ik reeds een paar keer geprobeerd. De eerste keer werd ik aangenaam verrast door de scrubkorrels in deze shower gel. Het zijn zeer fijne korrels, waardoor je het gevoel hebt dat je erg fijn kunt scrubben. Hierdoor kun je deze bijna dagelijks gebruiken. De shower gel zelf is een melkachtige substantie. Hierdoor droogt mijn huid niet uit en wordt mijn huid heerlijk gevoed. Nadien kan ik genieten van een heerlijk zachte en gevoede geur. Ik gebruik deze vaak op mijn benen voor het scheren en daar ben ik erg tevreden over. Voor mij is het een aanrader.

Waar kun je Rainpharma kopen en hoeveel kost dit product?

Rainpharma heeft een eigen winkel in Antwerpen, maar het merk is ook te koop bij vele apothekers. Deze kun je op de website terug vinden. Daarenboven hebben ze ook een webshop waar je alle producten kunt kopen. Voor de flacon van 400 ml betaal je er 24.95 euro. Dat lijkt vrij duur, maar het is dan ook een grote fles.

Wat is jullie favoriete Rainpharma product?

2 gedachten over “Rainpharma Shower Scrub in Sweet Morning Mint”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge