Catrice Body Tattoos Limited Edition

Hoi hoi, Een tijdje geleden kreeg ik een persbericht van Catrice in mijn mailbox over hun nieuwe limited edition. Dit is hun Body Tattoos editie.  Wat ik echter niet wist, was dat de gehele collectie naar mij onderweg was. Speciaal voor jullie heb ik deze leuke glittertattoos getest.

Body Tattoos Limite Edition_MG_6623

Flash tattoos zullen ook deze zomer een trend zijn. Het zijn glanzende metallic tattoos. In combinatie met je bikini, bovenop een gebruinde huid geven ze een prachtig effect. Deze collectie is in april te vinden in het Kruidvat. De patronen komen in drie kleuren: zwart, zilver en goud. Er zijn drie verschillende varianten beschikbaar:

C01 Oriental Ornaments Body TattoosC01 Oriental Ornaments Collage

De eerste set is gebaseerd op het Oosten. Zo zie je Fatima’s hand en andere Oosterse symbolen terug keren. Ook is er aandacht voor Egypte, want ook het Oog van Ra vind je terug tussen de body tattoos. In elke set zitten trouwens twee verschillende blaadjes met tattoos. Deze kun je telkens links onder in de collage vinden.

C02 Ethno Elements Body Tattoos

C02 Ethno Elements CollageDe volgende look doet mij meer aan indianen denken. Er zitten veel veren en geometrische plaatjes in deze set. Ze passen perfect in een ethnische stijl. Essence belooft dat deze patronen meerdere dagen gaan blijven zitten.

C03 Signs of Simplicity

C03 Signs of SimplicityTot slot hebben we nog één set. Deze bestaat uit abstracte afbeeldingen. Er zitten veel armbanden in en de vogeltjes en woorden vind ik erg leuk om rond mijn polsen aan te brengen. De ankertjes doen mij wat denken aan de zee.

Applicatie

Het is helemaal niet moeilijk om deze body tattoos aan te brengen. Vroeger als kind deden we dit ook allemaal al :).

IMG_6688Om deze tattoos aan te brengen heb ik drie extra dingen nodig. Je hebt water nodig. Dat doe ik voor het gemak in een lege sprayflacon van Lush die ik liggen heb. Daarnaast gebruik ik een papiertje van de keukenrol en een schaar.

IMG_6687

Je begint natuurlijk met het uitkiezen van een patroon. Deze knip je uit het blad met tattoos. Daarna haal je het doorzichtig plastiekje van de tattoo. Daarna plaats je de tattoo met het beeld naar beneden op de plaats waar je je tattoo wil hebben.IMG_6705

Nu maak ik met de waterspray het opgevouwen keukenrol papiertje nat. Dat dep ik nu licht op de achterzijde van de tattoo, totdat deze vochtig genoeg is. Daarna wacht ik nog een kleine halve minuut en probeer ik er heel voorzichtig het papiertje af te halen.

Mijn ervaring

IMG_6690 IMG_6722

Voor mij is de grootste test altijd om deze tattoos op erg beweeglijke plaatsen op mijn lichaam te zetten. Daar blijven ze meestal niet lang zitten. Ik besloot eentje op de achterzijde van mijn pols te zetten, maar ook op mijn vinger. Deze kun je hierboven zien. De applicatie van de body tattoos  ging erg vlot en probleemloos. Soms durf ik deze per ongeluk scheuren, maar daar had ik geen probleem mee bij deze body tattoos. Uiteindelijk bleven de tattoos ook verrassend goed zitten. Ik had verwacht dat de tattoo op mijn vinger onmiddellijk ging barsten, maar ’s avonds zat hij nog perfect.

Waar kun je deze Body Tattoos vinden?

Deze Body Tattoos zijn een limited edition van Catrice. Ze zijn te verkrijgen tot het einde van april. Voor elke set betaal je 4.59 euro.

Gaan jullie deze zomer weer in de weer gaan met flash tattoos?

Een gedachte over “Catrice Body Tattoos Limited Edition”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge