Lentelakjes van Yves Rocher

Hoi hoi, In februari ontving ik een leuk setje producten van Yves Rocher. Hierin zat heel wat lente make-up, waaronder drie frisse nagellakkleurtjes.

Yves Rocher NagellakIMG_6044

Yves Rocher heeft sinds een jaartje haar nagellijn volledig opnieuw gelanceerd. Met hun nieuwe lakjes beloven ze een intense kleur met een prachtige glans.

Hierbij doen ze beroep op de natuur en haar mooiste creaties. De planten omvangen zoveel prachtige kleuren, zodat ze voor ieder wat wils kunnen bieden.

Deze nagellakjes bevat elemihars en daarenboven met het penseeltje zorgen voor een gelijkmatig resultaat die lang blijft zitten.

De nagellakjes uit de lijn met zwarte dop

Yves Rocher Rose Camelia

IMG_6048

Al deze lakjes zitten in dezelfde flacon. Ze zitten in langwerpige, slanke flesjes van glas. Deze flesjes zijn van glas en hebben een lange zwarte dop. Ik hou wel van deze lange flesjes, want daardoor is je kwastje meestal iets langer, want in mijn ogen preciezer werkt.IMG_6054

Deze nagellakjes komen allemaal in 5 ml, maar ik kan er geen houdbaarheid voor terug vinden. Ook zijn de ingrediënten nergens op het flesje afgebeeld. Ook op de site kan ik deze niet terug vinden, want ik wel jammer vind.

Het eerste kleurtje is Rose Camelia en het is ook onmiddellijk het kleurtje die mij het meeste aan de lente doet denken. Het is lieflijk, roze lakje.

Yves Rocher Rose Camelia
Links: één laagje – Rechts: Twee laagjes

Hier zie je dat het lakje na één laagje al mooi dekt, maar door een tweede laagje wordt de kleur veel intenser. Het kwastje werkt zelf erg handig. Met één veegje kan ik mijn gehele nagel lakken. Dat vind ik erg makkelijk. Daarenboven vind ik dat de kleur verrassend snel droogt. Het is een prachtige kleur. I’m in love!!!!

Yves Rocher Baie Rose

IMG_6056 De tweede kleur is de kleur die mij het minste aantrok. Het leek mij wel een mooie basis voor een nail-art. Het is een licht, perzikroze kleurtje met de naam Baie Rose.

Yves Rocher Baie Rose
Links: één laagje – Rechts: Twee laagjes

Dit is verwacht mijn minst favoriete lakjes. De dekking is ietje minder en na twee laagjes kan ik mijn nagelrand er nog steeds door zien. Het is wel een lieve roze kleur en na twee laagjes kan ik het zeker appreciëren. Ik zal zelf echter eerder naar Rose Camélia neigen.

Yves Rocher Orange Cosmos

IMG_6060 Het laatste kleurtje lijkt mij super tijdens de zomer. Het een oranje rode kleur, met ietsje meer oranje dan rood in zijn mengeling. Deze kleur kreeg de naam Orange Cosmos. Ik verlang al naar de zwembaddagjes die eraan zitten te komen.

Yves Rocher Orange Cosmos
Links: één laagje – Rechts: Twee laagjes

De kwaliteit van deze lak ligt tussen de twee voorgaande kleuren in. Na één laagje is de dekking voor mij niet voldoende, maar twee laagjes zorgen voor een knalkleur op je nagels. Je ziet de nagelrand nog heel licht door de lak komen. Dat vind ik eigenlijk wel een mooi effect geven. De kleur doet mijn trouwens aan prachtige tuinen vol zeekoraal denken.

Alle drie de lakjes drogen vrij snel en hebben hetzelfde kwastje. Hierdoor lakken ze erg makkelijk en ik kan een drietal dagen van een prachtige kleur genieten!

Waar zijn deze nagellakjes te koop?

Dit zijn stuk voor stuk nagellakjes van Yves Rocher. Deze kun je online of in de winkel kopen. Normaal kosten deze lakjes 5.90 euro per stuk, maar meestal kun je ze aan de helft van de prijs kopen. Hierdoor zijn ze net zo betaalbaar als Catrice. Ik vind het erg leuk om kleurtjes van Yves Rocher te kopen en deze lijken vaak vergeten als we het onder beautybloggers over leuke én betaalbare nagellakjes hebben.

Wat is jullie favoriete nagellakkleur van Yves Rocher?

 

Een gedachte over “Lentelakjes van Yves Rocher”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge