Sunshine Girl Stijltang van IsoBeauty

Hoi hoi, Op de Estetika beurs kon ik kennis maken met IsoBeauty. Zij maken allemaal haartools. Ik kocht er zelf een stijltang, omdat ik nog nooit echt geïnvesteerd had in een goede stijltang. Daar kon ik het apparaat alvast uitproberen en ik was enorm onder de indruk.

Iso BeautyIMG_6394

Iso Beauty wil dat je je haar gebruikt als een uniek punt. Je kunt je zelf ermee uiten en tonen hoe je je voelt. Zijn proberen innovatieve haarstijling tools te ontwikkelen. Daarnaast moet het haar gezond en levendig houden. Hun stijltangen zijn gemaakt met ionische platen, zodat ze op alle haartypen gebruikt kunnen worden.

IsoBeauty Sunshine GirlIMG_6395

Ik koos zelf een tang uit hun Sunshine girl collectie. Er zijn echter nog een boel andere collecties, onder andere met leuke printjes.

De Sunshine Girl belooft een professionele stijltang te zijn. De platen zijn keramisch en zijn flexibel, waardoor je er ook krullen mee kunt maken.

De stijltang zou binnen 8 seconden klaar moeten zijn voor gebruik.

De tang creëert negatieve ionen. Deze zorgen voor een zacht en glanzend resultaat. Daarenboven is dit ook gezonder voor het haar.

De temperatuur van de tang is instelbaar met een maximum van 230°C. Daarenboven heb je een levenslange garantie op deze stijltangen.

De paarse IsoBeauty Stijltang

IMG_6402

Ik ben zelf enorm dol op de kleur paars, dus ik koos dan ook voor een paarse stijltang. De tang ziet er uit zoals vele andere tangen. Op het handvat zitten oneffenheden, waardoor hij beter in de hand ligt.IMG_6398

De tang zit stevig verpakt in bubbeltjesplastiek en er zit ook een handleiding in de doos. IMG_6403

De kabel draait mee met de tang, waardoor dit wel iets makkelijk werkt. Op de stijltang zit ook een lichtje. Oorspronkelijk kleurt het lampje rood, maar eenmaal opgewarmd, wordt de kleur groen. Dan kun je er aan beginnen.IMG_6407

Binnen in de tang zit de knoppen om het apparaat te bedien. Er zit een draaiknop in voor de temperatuur en een aan uit knop. Dat vind ik eigenlijk wel een beetje zonde. Ik ben nogal onhandig en ik zie mij hierdoor mezelf nog verbranden. Ook was een led schermpje met de temperatuur aan de buitenkant handig geweest vind ik.

Effect isobeauty stijltang
Links: Vooraf – Rechts: Na gebruik van de stijltang

De stijltang werkt erg goed. Mijn haar is subtiel golvend, maar soms kan ik kaarsrecht haar enorm appreciëren. Deze tang zorgt voor extra glans en mijn haar kan er ook vlot recht mee gemaakt worden. Daarenboven is dit een aanhouden effect. Ik deed dit ’s morgens om 9 uur en ’s avonds om 10 uur zat alles nog perfect. De dag nadien was mijn haar nog steeds ietsje stijler dan mijn haar normaal is. Ik ben erg blij met deze stijltang. Nu hopen dat ze hun ‘werkpuntjes’ nog oplossen.

Waar is IsoBeauty te koop?

Ik kocht mijn stijltang zelf op de Estetikabeurs waar ik vorige maand heen mocht door mijn blog. Daar betaalde ik 80 euro voor mijn stijltang. Moest je er zelf eentje willen kopen, kun je een kijkje nemen op hun webshop. Daar kost deze versie van de stijltang 89.95 euro.

Welke stijltang gebruiken jullie?

 

4 gedachten over “Sunshine Girl Stijltang van IsoBeauty”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge