Caption Top Coat met Lac Q³

Hoi hoi, Vorige persdagen kon ik kennis maken met het merk Caption. Ik heb toen een verslaving gekweekt voor hun stamping plates, maar ik was ook benieuwd naar hun basisproducten. Op de Estetika beurs besloot ik hun topcoat uit te proberen. Dan kon ik testen of ik elke manicure op deze manicure langhoudend kon maken op deze manier!

CaptionIMG_6206

Caption is revolutionare nagellak. De lakjes van Caption zijn gebaseerd op een geheel nieuwe gepatenteerde polymeertechnologie. Deze kreeg de naam Lac Q³. Deze zorgt ervoor dat de nagellak supersnel opdroogt én daarenboven de look krijgt van een gel. Daarenboven zouden deze lakjes nog eens lang moeten blijven zitten. Het merk won reeds verschillende prijzen, waaronder een Beauty Astir Award.

Verpakking en ingrediëntenIMG_6211

Alle lakjes, inclusief de basisproducten, van Caption komen in dezelfde flesjes. Het zijn stevige, ronde en glazen flesjes, met een zilveren dop. Normaal hou ik niet van deze combinatie, maar bij deze flesjes kan ik het zeker appreciëren. Misschien is dat omdat de bedrukking wit is? Ik weet het niet.

In elk flesje zit 10 ml en deze zijn 2 jaar houdbaar.

De lakjes van Caption zijn de 3 schadelijkste ingrediënten vrij. (Ik dacht eigenlijk dat het er vijf waren?). Deze topcoat bevat geen DBP, geen Toluene en geen Formaldehyde.

Mijn ervaringIMG_6213

Als er een iets is waar ik dol op ben bij Caption is het wel hun droogtijd. Dat is ook het geval bij deze topcoat. Deze topcoat is in een mum droog. Daarenboven heb ik vaak dat mijn stamping manicure soms wat uitgeveegd wordt door een topcoat. Daar heb ik bij deze topcoat eigenlijk geen last van. Daarenboven krijgt mijn manicure een prachtige (gellook) achtige glans. Ik vind dat echt supermooi ogen. Daarenboven blijft mijn manicure ook lekker lang zitten. Ik vier tot vijf dagen genieten van een manicure zonder chips!

Waar kun je deze topcoat kopen?

Zelf koop ik mijn Caption producten op twee verschillende webshops. Je kunt terecht op hun eigen webshop en daar betaal je de adviesprijs voor alle producten. Deze topcoat kost er 15.95 euro. Ik shop echter ook bij Monai. Deze zijn meestal iets goedkoper, maar je moet er wel rekening mee houden dat op de prijs die je ziet, dat er nog BTW bovenop komt! Daar betaal je 15.95 euro voor de topcoat (incl. BTW).

Hebben jullie al veel ervaring met Caption?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge