Glitter Gellak Galore – Living Colours 3 in 1 Glitter Gel in Smaragd en Ocean

Hoi hoi, Op de Estetika beurs ging ik op zoek naar betaalbare gellakjes. Ik kwam bij de Duitse webshop living colours terecht. Daar verkochten ze heel wat gellakjes van het merk Living Colours. Deze gellakken waar heel betaalbaar en ik koos twee kleuren uit hun glittercollectie uit.

Living ColoursIMG_6175

Ik kende dit merk helemaal nog niet. Eerlijk is eerlijk, de verpakkingen trekken echt niet aan. Het zijn allemaal lelijke matzilveren nagellakflesje. Die flesjes zijn lekker lomp, dik en helemaal niet mijn smaak. Het enige onderscheid tussen de flesjes zijn de stickers bovenop. Hierdoor weet je welke je te pakken hebt. IMG_6177Elk flesje bevat 12 ml en deze is een jaartje houdbaar.

Living Colours 3-in-1 Glitter Gel in Smaragd IMG_6183

Het potje op de beurs zag er zo mooi uit. Het leek mij een mooie glitter en ik verwachtte en volledig groene nagel. Misschien waren mijn verwachtingen verkeerd, maar ik werd licht teleurgesteld.IMG_6186

Ik kreeg een lakje die goed droogde onder de lamp, maar ik kreeg niet de dekking die ik verwachtte. Na één laagje waren er amper glitters op mijn nagels te vinden. Deze kun je eigenlijk niet dragen zonder basiskleur vind ik.IMG_6194

Hier bracht ik reeds 3 laagjes aan van de kleur. Nog steeds heb ik niet de dekking die ik wilde. Nee, hier was ik niet zo blij mee omdat ik een ander effect verwachtte. Als topcoat lijkt hij mij echter heel erg leuk. Ik zal hem dus op deze manier verder gebruiken.

Living Colours 3-in-1 Glitter Gel in Ocean

IMG_6181

Na Smaragd had ik niet veel vertrouwen meer in de tweede kleur. Gelukkig werd ik hier dan weer in de positieve zin verwacht. Deze gellak is een mooie blauwe, licht transparante basis. Deze basis zit vol blauwe en turquoise glitters.IMG_6544

Hierdoor lijkt het net of je je vingers onder water gestoken hebt in een zonnig gebied. De swatch doet de kleur hier echt geen eer aan. Hij is in het echt nog veel veel mooier. Dit is echt een aanrader! Wauw.

Qua houdbaarheid is het bij beide lakjes ongeveer hetzelfde. Gellak blijft bij mij vrij goed zitten, behalve op de wijsvinger van mijn linkerhand. Op de één af andere manier vallen bij alle gellakjes er op die vinger er af en toe af. Gelukkig is dit snel te repareren. Over Ocean ben ik erg tevreden, Smaragd is een miskoop. Ik denk dat het kwestie is van een goede te pakken te krijgen.

Waar is living colours te koop?

Living Colours is normaal enkel voor professioneel gebruik.  Daarom weet ik niet meteen waar deze gellakjes te koop zijn. Ze kosten ongeveer 9.50 euro per flesje.

Weten jullie waar Living Colours te koop is?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge