Een natuurlijk bruin kleurtje – Marc Inbane Natural Tanning Spray

Hoi hoi, Zelfbruiners en bruiningsproducten en mezelf… Het is meestal geen supergoede combinatie. Ik ben zelf zo wit als het maar kan zijn. Als ik in de zon ga, word ik geen beetje bruin, maar gewoon knalrood. Daarom blijf ik zelfbruiner en bruiningsproducten gebruiken, maar ik moet er nog steeds een bepaalde handigheid in kweken. Op de Estetikabeurs maakte ik kennis met het merk Marc Inbane. Ik mocht hun natural tanning spray uitproberen.

Marc InbaneIMG_6346

arc Inbane is een Nederlands merk. Zij specialiseren zich in het ontwerpen en produceren van luxe cosmetische producten. De eigenaars kwamen op het idee voor hun merk wanneer ze op het vliegveld op hun volgende vlucht zaten te wachten. Ze zagen een enorm verschil tussen de vertrekken en terugkomende reizigers. Mensen die net van hun reis terug kwamen zagen er stralend, gezond en bruin uit. Hierdoor was hun houding ook veel positiever. Dit zette hen aan het denken om een gebruinde huid te creëren, zonder dat je er uren voor in de zon moet zitten. Want wie heeft daar nu tijd voor?

Marc Inbane Natural Tanning SprayIMG_6347

Ik weet zelf niet zo goed of deze spray een zelfbruiner is. Maar ik ging het voor jullie uitzoeken.

Het is de bedoeling dat je deze spray eenvoudig zelf kunt aanbrengen. De spray zorgt voor een gezonde, natuurlijke en egaal gebruinde huid. Natuurlijk, want er mag geen worteleffect waar te nemen zijn. Daarenboven is de spray verrijkt met voedende en natuurlijke ingrediënten. Dit maakt de huid geschikt voor alle huidtypen en het gehele lichaam. Na gebruik kun je tot vijf dagen genieten van een bruin kleurtje. Hierdoor lijk ik toch te denken dat het een zelfbruiner is. Ook op de doos wordt het een zelfbruiner genoemd.

Verpakking en ingrediëntenIMG_6352

Ik ontving zlef een flesje van 50 ml. Dit is een formaat die niet te koop is. De full-size bevat 200 ml. Hierdoor kun je extra lang doen met de flacon. De flacon is een jaartje houdbaar na opening. Marc Inbane belooft dat dit goed is voor een 60tal keren gebruik op het gezicht.IMG_6349Hierboven kun je de ingrediënten goed zien. Ik word alvast erg blij dat ik geen wortelextract zie, maar dat er wel aloe vera extract in zit.

IMG_6358

De spuitkop is erg fijn, waardoor je een lichte nevel kunt sprayen.

Mijn ervaringIMG_6604

Je moet je huid sprayen op 30 cm afstand. Speciaal voor jullie heb ik deze eens van dichtbij gespray. Hierdoor kun je zien dat het een bronskleurige spray is. Wanneer je deze van ver genoeg sprayt, zal je helemaal geen bronzen kleur op je huid zien. Daar moet je geen schrik voor hebben. Als je het bovenstaande ziet, ben je te dichtbij.

Marc Inbane Voor Na
Boven: Voor – Onder: Na

Hierboven heb ik de spray eenmaal licht gebruikt. Na gebruik zie je duidelijk dat mijn arm ietsje bruiner is. Deze kleur is echt een natuurlijk bruine kleur die niet te opvallend is. Ik vind het effect van deze bruine kleur verrassend mooi en de inwerktijd valt ook erg goed mee. Wanneer je deze sprayt, moet je nog even een kwartiertje wachten, vooraleer je je kleren aantrekt. Dit kun je echter wel versnellen door de haardroger te gebruiken. Deze kleur bleef inderdaad 5 dagen mooi zitten. Ik vind het een erg tof product.

Waar zijn de producten van Marc Inbane te koop?

Jammer genoeg zijn de producten van Marc Inbane niet super goedkoop. Zij hebben hun eigen webshop. Daar kun je de spray van 200 ml aankopen voor 39.95 euro.

Hadden jullie eerder reeds gehoord van Marc Inbane?

 

2 gedachten over “Een natuurlijk bruin kleurtje – Marc Inbane Natural Tanning Spray”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge