Hoe maak je je stamper makkelijk schoon – Bornpretty kledijroller

Hoi hoi, Ik doe nu al een tijdje aan stamping op mijn nagels. Mijn stamper maakte ik zelf altijd schoon met dissolvant. Ik had echter het gevoel dat mijn stamper daar van af zag en sneller ging verslijten. Op de persdagen zag ik echter dat ze hiervoor een kledijroller gebruikten. En waar haal ik al mijn goedkope nageltoebehoren? Bij Bornprettystore natuurlijk! Deze ging trip trap in mijn mandje.

De kledijroller

IMG_5490

Ik ontving deze kledijroller, maar ik moe toegeven dat ik niet direct wist hoe hij werkte. Daarenboven was hij ook in twee stukken. Het leek mij logisch om de steel door de roller te steken, maar al snel werd duidelijk dat je dan nog niet klaar was.IMG_5494

Je moet ook de buitenste laag van het papier nog weghalen. Dan pas komt de plakrand tevoorschijn. Het probleem is dat dit blijft plakken, dus ik plak er altijd het oorspronkelijke papier terug op.

InhoudIMG_5495

Op deze roller zitten 60 blaadjes. Hierdoor ga ik er heel erg lang mee kunnen doen, want per keer heb ik slechts een klein beetje nodig.

Mijn ervaringIMG_5496

Deze kledijroller is een stuk liever voor mijn stamper en het werkt eigenlijk ook een stuk makkelijker. Nu moet ik niet heel de tijd reinigen met dissolvant wat langer duurt. Tussen het stampen door, stamp ik op de kledijroller. Deze haal de resterende nagellak van je stamper, net als een magneet. Het werkt veel gemakkelijker. Daarenboven heb ik het gevoel dat mijn stamper er ook minder van af ziet.

Waar kun je deze kledijroller kopen?

Ik kocht deze kledijroller zelf bij born pretty store. Zelf vermoed ik achter dat je dit ook bij veel naaigarenwinkels kunt halen. Gewoon even goed rondkijken, denk ik. Deze roller kost bij born pretty store 2.99 dollar of ongeveer 2.6 euro.

Waar halen jullie je nail-art toebehoren altijd?

4 gedachten over “Hoe maak je je stamper makkelijk schoon – Bornpretty kledijroller”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge