Verzorgende nagellakremover? Flormar Nagellakremover met orchid complex

Hoi hoi, Flormar is een merk die ik vroeger geheel toevallig ontdekte in Antwerpen. Een jaar nadien ontdekte ik dat er nu ook een winkel was in de City 2 in Brussel. Mijn nagellakremover was op en ik besloot daar even een kijkje te nemen tussen hun producten. Ik besloot voor degene met orchidee complex te gaan.

Flormar NagellakremoverIMG_5936

Flormar is een Italiaans merk die in 1970 ontwikkeld is. Hun succes is alleen maar gegroeide en is ondertussen te vinden in meer dan 80 landen.

Ze hebben zelf vier verschillende removers in hun assortiment. Ik heb zelf die met orchidee complex, maar er is er ook één met omega olie, rozebottelextract en druivenolie.

  • Orchidee complex: haalt donkere en glitterkleuren makkelijk weg. Beschermt de nagels tegen uitdrogen en verzacht en hydrateert
  • Omega Olie: voedt en hydrateert de nagels
  • Rozenbottelextract: vernieuwt de nagelriemen en verzacht, versterkt en hydrateert de nagels
  • Druivenolie: vernieuwt de nagelriemen en verzacht, versterkt en hydrateert de nagels (mss hebben ze de uitleg op de site vergeten te veranderen?)

Verpakking

IMG_5939

De nagellakremover zit in een kleine fles van 125 ml. Dat vind ik wel vrij klein voor een kleine verpakking nagellak remover. Deze is een jaartje houdbaar.

Acetone, Aqua, Glycerin, Parfum, Octocrylene, Benzophenone-1, Homosalate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Caprylic/Capric Triglyceride, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, CymbidiumGrandiflorum Flower Extract, Hexyl Cinnamal, Limonene, Benzyl Salicylate, Linalool, Benzyl Benzoate

Mijn ervaring

IMG_5942

Goh ja, het is een nagellakremover. Hij werkt goed en mijn nagellak gaat er goed af. Wat ik echter een enorm pluspunt vind aan deze remover is de geur. Deze heeft niet de typische nagellakremover geur. Door het orchidee extract ruikt deze remover bloemig, met een lichte ondertoon van remover. Dat kan ik zeker appreciëren. Flormar heeft dit top gedaan.

Flormar nagellakremover

Flormar kun je volgens mij in Belgiê enkel in fysieke winkels kopen. Ik weet zelf twee winkels zijn. Er is er eentje bij den tir in Antwerpen en ééntje in de City 2 aan de nieuwstraat in Brussel. Deze remover kost normaal 2.95 euro per fles. Dat is niet goedkoop, maar door de geur vind ik deze het zeker waard!

Wat is jullie favoriete nagellakremover?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge