Sexy lashes – Yves Rocher Sexy Pulp mascara

Hoi hoi, Naast lakjes en lipproducten zat er nog een make-up product in het setje die ik van Yves Rocher ontving. Ik kreeg de mascara uit hun sexy pulp lijn.

Sexy PulpIMG_6093

Bij de Sexy Pulp mascara heeft het borsteltje een speciale vorm. Het doet mij denken aan zo’n flessenreiniger voor wanneer je aan het afwassen bent. Volgens Yves Rocher is het borsteltje van de Sexy Pulp gevormd naar het oog en zal deze bijgevolg aansluiten op de wimperrand. Elke wimper zal meer volume krijgen zonder klonters.  Hierdoor moet je wimpers een stuk voluminieuzer ogen.

VerpakkingIMG_6095IMG_6100

De mascara in een mooie gekleurde huls. Ik zou de kleur zelf een blauwig paars noemen. De bedrukking is roze en ook het speciale borsteltje staat op de huls gedrukt. In de huls zit 9 ml mascara en deze is een half jaar houdbaar. IMG_6102

Het borsteltje zelf is roze. Dat kun je natuurlijk moeilijk zien, want er zit overal mascara over heen. De borstelhaartjes zijn van een heel fijn plastiek en de borstel heeft inderdaad de beloofde vorm.

Mijn ervaring

Yves Rocher Sexy Pulp Mascara één laagje
Geen Mascara

Natuurlijk moet je de mascara vergelijken met je wimpers wanneer je geen mascara draagt. Hierboven heb ik nog niets opgemaakt.

Yves Rocher Sexy Pulp mascara geen mascara
1 Laagje Mascara

Hier draag ik één laagje en ik was toch enigszins teleurgesteld. Ik had een duidelijker en mooier effect verwacht.

Yves Rocher Sexy Pulp Mascara Twee laagjes
2 Laagjes Mascara

Maar een tweede laagje maakte gelukkig alles beter. Zelf draag ik altijd twee laagjes en deze mascara heeft dat bij mij echt nodig. Wanneer ik echter twee laagjes draag is het effect echt heel erg mooi. Ik kan elk haartje apart bereiken moest ik hem vergeten zijn en ik heb geen last van spinnenpoten. Ik ben erg tevreden over deze mascara.

Sexy Pulp? Waar vind ik die?

Deze mascara is van Yves Rocher en is natuurlijk daar te vinden. Hij kost er 17.90 euro per stuk, maar ik zou aanraden om te wachten op een leuke kortingsactie.

Wat is je favoriete Yves Rocher mascara?

2 gedachten over “Sexy lashes – Yves Rocher Sexy Pulp mascara”

  1. Deze mascara is mijn holy grail geworden. Mijn wimpers zijn zooo wauw en ik draag hem voor gelegenheden waarbij het nodig is. Voor alledagen vind ik hem iets te zwaar omdat hij ook zeer lastig verwijdert en ik nogal lui ben ’s avonds. haha!
    Delphine onlangs geplaatst…Akyado Mojito Handcrème!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge