ProNails Nail Art Striping colour in glitter magenta en glitter purple

Hoi hoi, Door de Estetika beurs kon ik voor het eerst kennis maken met het merk ProNails. Ik besloot om geen gewone lakjes mee te nemen, maar onmiddellijk voor stripers te gaan. Hierdoor kan ik hopelijk weer een stapje verder gaan in mijn nail-art verhaal. Ik koos een paarse en roze kleur. Kijken jullie even mee?

ProNails

ProNails is een merk die ik heb leren kennen via andere blogs. Ze hebben voor nagelproducten in het assortiment, maar ook de handen en voeten worden niet vergeten. ProNails probeert de match tussen kwaliteit en betrouwbaarheid te zijn.

ProNails ontstond meer dan 30 jaar geleden en het is een Belgisch bedrijf. Laten we vooral trots zijn op hun Belgische roots. Ondertussen is ProNails al in 45 landen aanwezig.

ProNails Nail Art Striping ColourIMG_6139

De stripers zijn op waterbasis. Ze hebben stripers met glitters, zoals ik heb, maar ze hebben er ook gewoon zonder. Het borsteltje is ultra-dun waardoor je verschillende ontwerpen kunt maken.IMG_6145

Het kwastje werkt inderdaad heel erg handig, maar ik heb wel gesukkeld met deze stripers. Je kunt het hierboven ook een beetje zien. Op het steeltje verzamelt zich nagellak. Deze drupt er dan af. Af en toe is dit op de nagel, af en toe op de ondergrond waarop je werkt. Het is bijgevolg erg belangrijk om je kwastje goed af te vegen bij gebruik.

De striping lak zit in langwerpige, vierkante lakjes. In de flesjes zit 8 ml lak. Dat vind ik een mooie hoeveelheid voor een striper. Ze zijn een jaartje houdbaar.

ProNails Striping Colour in Glitter PurplePronails striper Glitter purple

De eerste kleur die ik kocht is een mooie paarse glitter. Deze kleur is heel mooi gepigmenteerd.

ProNails Striping Colour in Glitter MagentaPronails Stripers Glitter Magenta

Glitter magenta is een bordeauxroze glitter. De naam zeg het eigenlijk zelf een beetje, hoewel ik hem door de naam rozer had verwacht. Gelukkig kun je door het flesje de feitelijke kleur zien.

Mijn ervaringIMG_6438

Hier heb ik wat nail-art proberen te maken. Het is duidelijk dat ik nog wat moet oefenen, maar het is een goede start. De lakken zijn mooi gepigmenteerd en dekken in één laagje. Met het kwastje kan ik erg precies werken. Het enige waar ik gewoon aan moest worden is het druppelen van de nagellak zoals ik hierboven al zei. Het is iets om rekening mee te houden, maar ik ben er alvast erg tevreden over.

Waar is ProNails te koop?

ProNails is niet overal te koop. Op hun website kun je de verkooppunten vinden. Er is er altijd wel eentje in de buurt denk ik. De stripers kosten ongeveer 6 euro per stuk.

Maken jullie soms gebruik van stripers?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge