Tijd voor een nieuwe scrub: The Body Shop Olijf Body Scrub

Hoi hoi, Ik weet nog dat ik deze scrub gekregen heb van de Body Shop. Ik weet niet meer of het in een goodiebag was van een VIP avond, maar bij een minimumaankoop bedrag, maar deze kreeg ik van the Body Shop. Zelf neigde ik nooit zo naar de olijf lijn, maar ik vond het leuk om de lijn op deze manier te proberen.

The Body Shop Olijf Body ScrubIMG_5566

Een body scrub zorgt ervoor dat dode huidcellen verwijdert worden. The Body Shop belooft dat deze versie mild en is en noch siliconen of ethanol bevat.

Verpakking en ingrediëntenIMG_5569

De Olijf Body Scrub zit in de typische potten van de Body Shop. Hij is doorzichtig, zodat je goed kunt zien hoeveel product je nog hebt. In de pot zit 200 ml product en deze is een jaartje houdbaar.

Aqua, Glycerin, Juglans Regia Shell Powder, Butylene Glycol, Olea Europaea Fruit Oil, Glycine Soja Oil, Cetearyl Alcohol, Olea Europaea Seed Powder, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Orbignya Oleifera Seed Oil, Sorbitan Stearate, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Parfum, Silica, Carbomer, Sodium Hydroxide, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Linalool, Tocopherol, Disodium EDTA, Denantonium Benzoate, Citric Acid, Caramel, CL19140, CL42090

Mijn ervaring

IMG_5571

Laat ik eerst iets vertellen over de geur van die Body Scrub. Het is een warm, maar toch ietsje zoetige geur. Hij bevalt mij eigenlijk beter dan verwacht. Hij is subtiel, net zoals de shealijn, maar toch net dat ietsje opvallender.

De scrub zelf bevat vrij fijne korrels. Hierdoor kun je er goed mee scrubben. Daarenboven lossen deze korrels niet op, maar zijn ze ook niet storend als ze in bad vallen. Soms kunnen ze verzamelen in de kuip van het bad wanneer je klaar bent, maar dat is soms enorm vervelend. Bij deze scrub heb ik daar geen last van. Ik ben erg tevreden en blij met deze deze Olijf Body Scrub.

Hoeveel kost deze Olijf Body Scrub?

Deze Olijf Body Scrub is te koop bij de Body Shop. Deze kost er 15 euro.

Wat vinden jullie van de olijf lijn van de Body Shop?

4 gedachten over “Tijd voor een nieuwe scrub: The Body Shop Olijf Body Scrub”

    1. Mij in het begin ook niet, maar deze is heerlijk als het zonnetje schijnt vind ik. Dan waan ik mij zo op de Italiaanse weiden 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge