Victoria Secret Bodymist in Love Spell

Hoi Hoi,IMG_20160427_222023

Laatst zag ik bij Kruidvat in Nederland, geloof ik, body mists van Victoria Secret staan. Ik besloot er eentje mee te nemen Ik koos voor de geur Love Spell, wat een zoete, bloemige geur zou moeten zijn is op basis van kersenbloesem en perzik.

Victoria SecretIMG_20160427_222031

Victoria Secret is een Amerikaans bedrijf die iedereen ondertussen wel kent. Ze zijn vooral bekend voor hun lingerie, maar ook voor hun schoonheidsproducten. Daarvan interesseren mij de body mists het meest.

Het bedrijf ontstond in 1977. In 2016 is het merk al in heel wat landen te vinden, onder andere in Nederland.

Verpakking en ingrediënten

Alle body mists zitten in hetzelfde soort flacon. In deze flacon zit 250 ml. Dat is een ruime hoeveelheid voor een body mist. Deze is eenmaal geopend een jaartje houdbaar.

IMG_20160427_222105

De ingrediëntenlijst is eigenlijk helemaal niet zo lang. De geur komt van de verschillende extracten, maar ook het parfum ingrediënt. Daarnaast zit er ook aloë vera in het product, wat verzorgend werkt. Daarenboven moet het kamille extract verzorgend werken.

Mijn ervaringIMG_20160427_222055

Ik was al tijden benieuwd naar de body mists van Victoria Secret. Vandaag heb ik Love Spell voor jullie geprobeerd. De geur vind ik verrassend sterk. Met één spray, ben ik al vrij goed te ruiken. De geur zelf is een bloemengeur, maar door de perzik toe te voegen. Hierdoor is het een wat citrus-achtige bloemengeur. Pfieuw, ik ben echt niet goed in het omschrijven van geuren. Sorry! De geur blijft ook vrij lang hangen. Na een uur of drie kan ik de geur nog goed ruiken, wat in mij ogen erg goed is voor een body mist.

Waar is Victoria Secret te koop en hoeveel kost een body mist?

Victoria Secret is volgens mij nog niet te koop in België. Ik koop mij producten zelf op Schiphol in Nederland. Daar betaal je per flacon body mist 12 euro. Dat vind ik een redelijke prijs voor 250 ml.

Wat is jullie favoriete geur van Victoria Secret?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge