Scholl Velvet Smooth Express Pedi

Hoi hoi,

Zeer recent kocht ik een Velvet Smooth apparaat van Scholl. Wist ik veel dat ze een geupdate versie gingen uitbrengen. Ik vind het wel jammer dat ik dit niet wist, maar ik wou toch nog deze leuke, roze versie voor jullie uitproberen.

Scholl

IMG_20160427_221920

Scholl zorgt al meer dan 100 jaar voor je voeten. Ze wel ze verzorgen, maar ook verwennen.

Scholl Velvet Smooth Express Pedi met diamantkristallenIMG_20160427_221926

Ik gebruik deze eeltverwijderaar om leuke sandaaltjes te kunne dragen in de zomer. Diamant is het hardste natuurlijke element ter wereld. De kristallen verwijderen de droge huid en eelt erg zag, zodat je voeten onmiddellijk zacht aanvoelen.

De roller is te verkrijgen in 3 ‘versies’. Deze versies zijn afhankelijk van de intensiteit die je nodig hebt op je voeten. Er is een grove, een extra grove en een fijne versie beschikbaar. De fijne roller zou ik zelf eerder gebruiken voor de afwerking, maar die heb ik zelf niet beschikbaar. Deze Velvet Smooth Express pedi in het roze komt met de extra grove roller. De blauwe bevat echter de gewone roller.

VerpakkingIMG_20160427_221954

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet hou van de verpakkingen van Scholl. Daar gaat het natuurlijk niet om, maar deze verpakking moet je open trekken. Erna kun je deze bijna niet meer gebruiken om je apparaat opnieuw in op te bergen. Hierop heeft de versie van het Kruidvat toch een voetje voor vind ik. Jammer maar helaas.

Het gaat natuurlijk om het apparaat.IMG_20160506_092349_BURST009

De verwijderaar ziet er lekker vrolijk uit door zijn roze kleur. Hij voelt stevig aan, maar hij werkt op batterijen. Ik had gehoopt dat deze heroplaadbaar was. Gelukkig is dit in de geupdate versie aangepast.IMG_20160506_092358_BURST001_COVER

De rollers kun je makkelijk verwijderen. Aan de zijkant van de kop zit er een knopje, waarmee je de roller er als het ware uit duwt. Hierdoor kun je deze erg makkelijk vervangen met een ander niveau van roller.

WerkingIMG_20160506_092413_BURST004

Ik review deze verwijderaar natuurlijk in vergelijking met degene die ik heb van het Kruidvat. Erna ga ik ook zeggen welke mijn voorkeur wegdraagt.

Deze verwijderaar laat de roller sneller draaien, waardoor hij effectiever lijkt te werken. Wanneer de extra grove versie gebruik, ben ik ook erg snel klaar. Mijn voeten voelen op een 10 tal minuutjes superzacht aan. Nadien nog even een verzorgingsproduct aanbrengen en de voetje hebben een heerlijk pedicure gehad. Ik ben erg tevreden over deze verwijderaar en deze draagt mijn voorkeur ten opzicht van de Kruidvat versie. Niet tegenstaande doet deze laatst nog steeds erg goed zijn werk!

Waar is deze Velvet Smooth Express Pedi te koop en hoeveel kost deze?

Deze Velvet Smooth Express Pedi is op verschilende plaatsen te verkrijgen. De adviesprijs voor dit apparaat is 39.99 euro. Ik kocht hem zelf bij de Carrefour. De rollers kun je per 2 bijkopen voor 16.5 euro tot 18 euro. Zelf zou ik die laatste vervangen wanneer je de rollers niet voldoende proper meer krijgt.

Hoe maken jullie je voeten in de zomer mooi zacht?

6 gedachten over “Scholl Velvet Smooth Express Pedi”

    1. Ja, ik hoor er zelf, naast mij eigen ervaring, ook bijna alleen maar goed dingen over. Het is natuurlijk veel makkelijker dan een puimsteen he šŸ™‚

    1. Als je last hebt van verharde huid op je voeten is dit echt een uitkomst. Bij mij werkt het alvast erg goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge