Eyeko London Fat Liquid Eyeliner

Hoi Hoi,

Op de persdagen van Birchbox hadden ze een liquid eyeliner pen liggen van Eyeko. Deze wou ik erg graag testen en deze heb ik nu een weekje in gebruik. Ik ben klaar om er jullie iets meer over te vertellen.

EyekoIMG_20160429_164814

Zijn jullie bekend met het merk Eyeko? Ik alvast niet. Zelf ken ik het merk van naam, maar dat is ook al. Bijgevolg heb ik iets meer opgezocht over het merk. Eyeko bestaat sinds 1999. Wauw, ze mogen bijna hun 20 – jarige verjaardag vieren. Het merk werd ontwikkeld door Max en Nina Leykind en ze concentreren zich enkel op make-up voor de ogen. Dat laatste wist ik alvast niet :).

VerpakkingIMG_20160429_164835

De eyeliner zit in een pen met een vilten applicator. Ik ben dol op dit soort applicators, omdat ik hiermee preciezer kan werken. De pen bevat 3,5 gram en deze is een half jaar houdbaar.

Aqua (Water), Acrylates Copolymer, Propanediol, PPG-26, Sorbitol, Phenoxyethanol, PEG-40, Algae extract, Caprylyl Glycol. MAY CONTAIN: CI 77266 (Black 2), CI 77007 (Ultramarines)

Het plastiek van de verpakking voelt stevig aan en de dop klinkt goed toe. Hierdoor ben ik niet bang om deze dop snel te verliezen, wat ik soms wel heb met andere eyeliner pennen.

Mijn ervaringIMG_20160429_164932

Wauw, van deze swatch viel ik achterover. De eyeliner is goed gepigmenteerd en brengt erg makkelijk aan met zijn tipje. Daarenboven droogt ze erg snel op en eenmaal opgedroogd, blijft ze muurvast zitten. Toppie.

Daarnaast is de kleur diep- en diepzwart en hij blijft de gehele dag zo zwart.

Het is een fatliner, dus ja, fijne liners ga je er niet mee kunnen zetten. Dat vind ik zelf niet erg, maar het is wel iets waar je rekening mee moet houden. Als je liever fijne lijntjes zet, is er ook een fijnere versie van deze pen beschikbaar.Swatch Eyeko Fat Liner

Waar is Eyeko te koop en hoeveel kost deze pen?

Zelf zou ik mijn Eyeko producten aankopen bij Birchbox. Daar kost deze pen 12 euro per stuk. Dat is niet goedkoop, maar nog steeds betaalbaar. Ik vind het hem wel waard.

Wisten jullie dat Eyeko enkel oogmake-up creëert?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge