L’Oreal StudioPro Producten

Hoi Hoi,

IMG_20160429_162323In april mocht ik naar de opening van de Studio Pro bar in Antwerpen. Dit was een pop-up bar en deze is jammer genoeg al terug gesloten. Het was maar de bedoeling om twee weken open te blijven.

Wanneer ik vertrok, ontving ik echter ook een leuke goodiebox. Hierin zaten drie producten van de Studio Pro Lijn van L’Oreal.

L’Oréal Studio Pro

Studio Pro is het nieuwe stylingmerk van L’Oreal. L’Oreal belooft dat je door zijn deskundige formules vrij kunt experimenteren met je kapsels (en de bijhorende persoonlijkheid als je dit zou willen). Hiertoe daagt L’Oreal ons uit om gelijk wat te creëeren wat onze verbeelding toe laat!

L’Oréal Studio Pro Boost It Volume Haarspray

IMG_20160429_162627

Mag het volume wat hoger? Een XL-kapsel misschien? Voor jou ontwikkelde L’Oréal Paris een Pro-formule met een dubbele fixatie, voor een instant XL-volume dat 48 uur houdt. Centraal in deze technologie: een perfecte mix van twee fixatiepolymeren [anionogeen + amfoterisch]. Je kapsel krijgt volume, maar de haartextuur blijft natuurlijk. Dankzij het systeem voor een ultrafijne verstuiving kan de Boost It haarlak van Studio Pro gelijkmatig over het hele haar worden verspreid, zonder sporen of restjes achter te laten. Turn up the volume! Boost It!

IMG_20160429_162510

Wauw, het eerste wat ik MOET opmerken bij deze producten is het formaat. De haarsprays zitten in flessen van 400 ml. Dat is bijna een halve liter. Wat ga ik hier lang mee kunnen doen!

IMG_20160506_131506

Deze spray heb ik uitgeprobeerd om volume in mijn haar te gaan krijgen. Ik merkte onmiddellijk dat dit vrij goed werkt. Het is niet dat ik er torenhoog volume mee kon krijgen, maar het hielp wel erg goed. Zelf gebruik ik deze liefst met mijn haar op z’n kop. Dan spray ik deze tegen de wortel aan en zwier ik mijn haar terug op zijn plaats. Nog even rommelen op de plaats waar de spray zit en dan heb ik echt mooi volume die van onderaf begint. Deze kun je aankopen bij het Kruidvat en daar kost deze slechts 4,99 euro per fles.

L’Oréal Studio Pro Boost It Volume MousseIMG_20160429_162534

Een mousse met een Pro-formule voor een instant XL-volume dat 48 uur houdt.

 

Je droomt van een kapsel vol volume dat niet al na enkele uren slap hangt? L Oréal Paris heeft de oplossing: de Mousse Boost It heeft een Pro-formule die niet kleeft, voor een onmiddellijk XL-volume en een fixatie die 48 uur houdt. Centraal in deze technologie: een perfecte mix van twee fixatiepolymeren [anionogeen + amfoterisch]. Je kapsel heeft een luchtig volume, blijft perfect zitten en je haar ziet er toch heel natuurlijk uit. De smeuïge mousse Boost It van StudioPro kan gelijkmatig over nat haar worden verspreid, zonder sporen of restjes achter te laten. Turn up the volume! Boost It!

IMG_20160506_131118_BURST008

Het schuim blaast zich op wanneer deze uit de fles komt. Het resultaat is een zacht en dik schuim. Hierdoor kun je ze erg precies aanbrengen.IMG_20160506_131307

Het volume die deze mousse gaf, viel mij onmiddellijk op. Mijn haar is wat langer nu en door het gewicht valt mijn haar soms recht naar beneden. Ik vind dat dit mij niet staat en dan neem ik er graag deze mousse bij. Deze mousse zit in een fles van 200 ml en deze is ook te koop bij het Kruidvat. Hij kost er 4.99 euro.

L’Oréal StudioPro Hold It Fixatie HaarsprayIMG_20160429_162704

Een Pro-formule voor een snelle, ultrasterke fixatie die 48 uur houdt.

 

Je wilt uiteraard dat je kapsel blijft zitten. Dat er niets beweegt. Je droomt van een lak met een ultrasterke fixatie, die geen sporen achterlaat, om snel en gemakkelijk van stijl te kunnen veranderen, op elk moment. Speciaal voor jou ontwikkelde L’Oréal Paris de haarlak Hold It Ultrasterke Fixatie. Een Pro-formule met een dubbele fixatie, voor een ultrasterke fixatie die 48 uur houdt, maar wel verdwijnt na een eerste borstelbeurt. Centraal in deze technologie: een perfecte mix van twee fixatiepolymeren [anionogeen + amfoterisch]. Je kapsel blijft zitten en het haar blijft er natuurlijk uitzien. Dankzij het systeem voor een ultrafijne verstuiving kan de Hold It haarlak van Studio Pro gelijkmatig over het hele haar worden verspreid, zonder sporen of restjes achter te laten. Laat je creativiteit de vrije loop! Hold It!

IMG_20160429_162717

Ook deze spray zit in een grote fles van 400 ml.IMG_20160506_080825Speciaal om deze haarspray te testen heb ik mijn haar gekruld. Daarna heb ik aan de ene zijde (de rechterkant op de foto) de haarspray gebruikt en aan de andere kant niets. Vervolgens heb ik een hele dag aan mijn blog gewerkt. Het was duidelijk dat de krul er aan de zijde van de haarspray er nog goed in zat, terwijl de andere zijde vrijwel volledig was uitgezakt.

Ik wil trouwens nog een sidenote maken over de geur van deze producten. Ze hebben allemaal een heerlijke, ietwat kappersgeur vind ik. Super.

Ook deze haarspray kun je kopen bij het Kruidvat. Raad eens voor welke prijs? Natuurlijk! Ook deze flacon kost 4,99 euro…

Wat zijn jullie ervaringen met de Studio Pro Stylinglijn van L’Oréal?

2 gedachten over “L’Oreal StudioPro Producten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge