LOC Love Of Color Lippotlood in Trouble

Hoi hoi,

Tijdens de persdagen maakte ik kennis met LOC en ik mocht hun oogpotlood uitproberen. Vandaag wil ik jullie alvast iets meer vertellen over het merk.

LOC (Love of Color)IMG_20160429_163348

Birchbox is bij iedereen wel bekend als de maandelijkse box uit Frankrijk en Amerika. Daarenboven hebben ze een erg aangename webshop. Ze vonden het echter tijd voor een volgende stap en ze hebben hun eigen make-up merk gelanceerd. LOC werd volledig bedacht en ontwikkeld door Birchbox. Ze willen kleuren kiezen die typisch zijn voor elk seizoen en streven een erg trendy collectie na. Momenteel bestaat de collectie enkel uit lippotloden en oogpotloden. Birchbox belooft langhoudende, goed gepigmenteerde producten. Daarenboven bevat het geen parabenen en is het dierproefvrij.

LOC en Birchbox plannen elk jaar twee nieuwe collectie te lanceren. Hierdoor zullen de kleuren meer divers worden. Ik ben alvast erg benieuwd naar hun komende lente-collectie.

VerpakkingIMG_20160429_163409

Wat mij onmiddellijk opviel aan dit product was zijn formaat. Het zijn kleinere verpakkingen dan ik gewoon ben. Dat hebben ze expres gedaan, zodat we deze makkelijk in onze tas kunnen meenemen. Het lippotlood bevat 0.6 gram en deze is een jaar en een half houdbaar.

Mijn ervaringIMG_20160429_163457

Het potlood heeft een afgeronde top, waardoor ik bang was dat ik minder precies zou kunnen werken. Deze angst was echter totaal verkeerd, want doordat het een klein potlood is, is die bolling ook klein. Daardoor werkt hij toch precies genoeg.IMG_20160429_163532

Maar kijk eens wat een pigment. Dit is een LICHTE veeg. Ik viel echt achterover.LOC Trouble Lippotlood Lipswatches

Ik besloot deze te dragen voor een lange avond uit, waarbij ik niet veel met mijn make-up bezig wou zijn. De rode kleur laat mij tanden mooi wit ogen, wat ik altijd een pluspunt vind, maar de grootste plus vind ik de houdbaarheid. Dit lippotlood blijft heel erg goed zitten. Een maaltijd overleefde deze met gemak. Ik heb die pas na een hele tijd moeten bijwerken.

Waar is LOC te koop en hoeveel kost het?

LOC kun je kopen op de webshop van Birchbox. Daar betaal je per kleur 8.50 euro, maar je kunt ook onmiddellijk het trio aankopen voor 19 euro. Een oogpotlood kost er 10.50 euro.

Hadden jullie eerder al gehoord van LOC?

4 gedachten over “LOC Love Of Color Lippotlood in Trouble”

    1. Ja, het was voor mij ook een nieuw merk, maar het pigment was echt super. Dit is uiteindelijk maar een lippotlood maar ik heb bijna geen lipstick meer nodig 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge