LA Juice Bar Collection nagellak in Jungle Fever

Hoi Hoi,

IMG_20160429_164054Na de persdagen kon ik mijn eerste ‘echte’ ProNails lakje aan mijn collectie toevoegen. Deze nagellak komt uit hun LA Juice Bar Collectie. Het idee achter deze collectie is dat gezond eten niet alleen lekker en gezond is, maar dat het ook een moodbooster is. In LA vertegenwoordigt zich dit door de juicebars die op elke straathoek opspringen. Hmmm, jammie! Deze collectie bevat 6 kleuren, waarvan vier supervrolijker kleuren en 2 wat ingetogener kleuren. Ik kon zelf één van de ingetogen kleuren uitproberen.IMG_20160429_164204

Ik heb zelf de groen grijze kleur Jungle Power:

Designers als Versace gebruiken dit seizoen opvallend veel tropische kaki tinten om de nodige girl power toe te voegen aan het modebeeld. De kleur is terug te vinden in bijna alle zomercollecties, vooral in combinatie met geel, oranje en fris groen. Sterk en stijlvol, zowel voor op de handen als voor op de teennagels!

VerpakkingIMG_20160429_164140

Pronails heeft erg herkenbare flesjes. De flesjes zijn van een doorzichtig glas, waardoor je goed kunt zien welke kleur je te pakken hebt. Bovenaan is een zilveren band aangebracht en de dop is lang en zwart. Doordat de dop zo lang is, vind ik dat dit meestal wat handiger werkt. In het flesje zit 10 ml en deze is een jaartje houdbaar na opening.IMG_20160429_164225

Het kwastje is niet zo dik als wat ik normaal graag heb, maar ik probeer tegenwoordig ook mijn nagels mooier te lakken. Ik probeer mijn nagelranden niet mee te nemen. Hiervoor werkt dit soort kwastsjes eigenlijk een stuk makkelijker denk ik.

Mijn ervaringIMG_20160506_093840_BURST001_COVER

Ik hou enorm van deze kleur. Zelf heb ik van de dagen dat ik naar felle kleuren snak, maar ik heb ook dagen waarbij ik precies het omgekeerde wil. Op deze dagen is dit lakje erg handig. Het nagellakje heeft twee laagjes nodig om volledig te dekken, maar het droogt vrij snel. Dat is dus helemaal niet erg. Daarenboven blijft deze nagellak met een goede topcoat ook mooi zitten bij mij. Ik kan echt 3 à 4 dagen genieten van deze manicure. Ik ben erg tevreden over deze nagellak en ik ben benieuwd naar meer.

Waar is deze nagellak te koop en hoeveel kost deze nagellak?

ProNails kun je niet vrij kopen in de winkel. Dit merk wordt meestal bij nagelssalons verkocht, maar op hun site kun je zien waar je terecht kunt. Voor dit lakje betaal je 12.75 euro.

Wat is jullie favoriete ProNails nagelkleur?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge