Pañpuri Siamese Water Uplifting Hand and Nail Cream

Hoi Hoi,

Vandaag heb ik nog een product voor jullie die ik ken via Birchbox. Het is een handcrèmé van Pañpuri. Een merk waar ik zelf nog nooit eerder van gehoord heb om eerlijk te zijn.

Pañpuri Siamese Water Uplifting Hand and Nail CreamIMG_20160429_164437

Deze balsem zorgt voor de gevoelige en beschadigde handen. De lichte bloemengeur en 100% natuurlijke ingrediënten verzorgen zelfs de meest gevoelige huid. In de handcrème zit munt, essentiële olie van Jasmijn, Ylang-Ylang en granaatappel extracten. De huid van je handen is zacht, gevoed en beschermd, zonder dat deze een vette laag achterlaat op je huid.

Verpakking

IMG_20160429_164456

De handcrème zit in een lichtgroene tube met gouden bedrukking. Dit ziet er heel luxe uit. Ik heb zelf een tester van 30 ml, maar een full-size bevat 75 ml. Dat vind ik zelf een vrij groot formaat voor een handcrème. Deze balsem is een half jaartje houdbaar.IMG_20160429_164503

Aqua (Water), C12-15 Alkyl Benzoate, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Glycerin, Glycol Distearate, Cera Alba (Bees Wax), Polysorbate 80 , Sorbitan Stearate, Isopropyl Myristate, Jasminum Officinale (Jasmine) Oil, Ceteareth – 12, Ceteareth – 20, Benzyl Alcohol, Urea, Mel (Honey), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil , Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil , Punica Granatum (Pomegranate) Extract, Dehydroacetic Acid, Portulaca Oleracea (Purslane) Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Oil , Allantoin, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Powder, Tocopheryl Acetate, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Oryza Sativa (Rice) Extract, Sclerocarya Birrea Oil, Cananga Odorata (Ylang Ylang) Flower Oil, Benzoic Acid, Sorbic Acid.

Mijn ervaringIMG_20160506_173635_BURST001_COVER

Deze handcrème heeft een textuur die ik niet gewoon ben. Het ziet er uit als een balsem, maar hij is niet zo stevig. Hierdoor smeert hij makkelijk uit, maar hij trekt echt supersnel in. Hierdoor is hij volgens mij minder zuinig, want het is al ingetrokken vooraleer ik volledig mijn handen gedaan heb. Nadien heb ik echter helemaal géén last van een vettig laagje. Dat voelt echt top aan. Ook voelen mijn handen zacht en verzorgd aan. Ik ben erg blij met deze handcrème, maar hij is jammer genoeg niet al te goedkoop. Ik denk echter wel dat je er vrij lang mee kunt doen.

Waar is Pañpuri te koop en hoeveel kost deze handcrème?

Ik kan niet anders dan jullie weer naar de webshop van Birchbox te verwijzen. Daar kost een tube van deze handbalsem 19 euro per stuk.

Hadden jullie al gehoord van Pañpuri?

2 gedachten over “Pañpuri Siamese Water Uplifting Hand and Nail Cream”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge