ProNails SoPolish Protect & Peel Manicure

Hoi hoi,

Tijdens de persdagen kon ik van een ProNails SoPolish protect and peel genieten. Ik was hier zo aangenaam door verrast, dat ik er wel een artikel over moest schrijven.

ProNails Protect & Peel

ProNails heeft deze manicure ontwikkeld om je beschadigde nagels rust te bieden. Ze worden hersteld en gaan het breken tegen. Ze beloven dat we minstens 2 weken van perfect gelakte nagels kunnen genieten.

Werkwijze aanbrengen ProNails Protect & Peel

De manicure begon met een uitgebreide verzorging van de nagels. Daarna werd er een soort vliesje op mijn nagels aangebracht. Dit is het zogenaamde Vital Nail Skin vliesje. Dit zorgt ervoor dat we na x aantal tijd de nagellak kunnen verwijderen zonder dat we hiervoor terug moeten naar het nagelsalon. Je kunt de nagellak er gewoon thuis af trekken.

Daarna wordt de manicure gedaan zoals men gewoon is. Het is een gellak, dus na elke laag moeten je nagels even onder de lamp gestoken worden. Hiertoe brachten ze een basislaag, 2 laagjes kleur, en een topcoat aan. De manicure werd snel aangebracht en na een 20-tal minuutjes waren ze al klaar.

Mijn ervaring

In de onderstaande foto zijn mijn nagels net gedaan. Ik had er goede hoop in, maar geen enkele gellak houdt het bij mij lang uit. Meestal ligt er na een dag of 3 een nagel af, dus ik had schrik. Zeker omdat ik het weekend die er op volgde, dat ik ging zeilen. Geen enkel nagellak zou dat weekend bij mij overleefd hebben.

IMG_20160428_155017

Daarom vond ik het super om te zien dat alles er nog perfect op zet na dit weekend! Joepie! Er was niets van schade en het is niet dat ik specifiek goed opgelet heb. Dit was na 4 dagen.IMG_20160501_175935

Na dag 8 vond ik het tijd om de manicure te verwijderen en dit was niet omdat het er slecht op zat! Helemaal niet! Mijn nagels waren echter zoveel gegroeid op een week tijd, dat ik het niet mooi vond om deze nog langer te laten zitten.IMG_20160506_072656

Door het vliesje laat de nagellak zich erg goed verwijderen. Na een kleine tien minuutjes was alles er af en alle restjes verwijderd.IMG_20160506_074059

Ik ben echt dol geworden op dit soort manicures. Zelf heb ik nog nooit zo weinig moeten omkijken naar mijn nagels gedurende een hele week. Ik ga dit zeker vaker laten doen.  Ik zeg laten doen, want je kunt deze manicures niet zelf aanbrengen. Hiervoor moet je langsgaan bij het nagelsalon. Op de site van ProNails kun je nakijken waar je deze bij jou in de buurt kunt laten aanbrengen. Reken op ongeveer 35 euro per keer.

Gaan jullie ook een Protect & Peel manicure aan laten brengen?

 

 

Een gedachte over “ProNails SoPolish Protect & Peel Manicure”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge