Ciaté Members Only Nagellak

Hoi hoi,

Tijdens de persdagen ontving ik een mini lakje van Ciaté van Birchbox. Het is een lichte, parelmoer kleur.

IMG_6778

Ik vind de flesjes van Ciaté super schattig. Deze zijn een soort afgeronde rechthoek met een zwarte glanzende dop. Door de vorm van deze flesjes kun je ze makkelijk tegen elkaar schuiven heb ik ontdekt. Dan vormen ze een soort rups. Dat is heel erg handig!

Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Nitrocellulose, Propyl Acetate, Tosylamide/Formaldehyde Resin, Isopropyl Alcohol, Triphenyl Phosphate, Trimethyl Pentanyl Diiso-Butyrate, Stearalkonium Bentonite, Camphor, Sucrose Acetate Isobutyrate, Stearalkonium Hectorite, Diacetone Alcohol, Benzophenone-1, Citric Acid, DimethiconeIMG_6783

In de minitjes zit 5 ml nagellak. Als je deze eenmaal geprobeerd hebt en deze nog een 2-tal jaren houdbaar. Zelf heb ik de kleur members only. Naast de mini’s zijn er ook full-sizes van de nagellakken te verkrijgen. Deze bevatten 13.5 ml nagellak.

IMG_6792

Deze kleur is niet dekkend te krijgen, zelfs niet na drie laagjes. Dat vind ik zelf eigenlijk niet goed genoeg voor een merk als Ciaté. Jammer, maar niets aan te doen zeker? Ik heb al veel andere lakjes van Ciaté geprobeerd die dekken als een malle. Misschien hebben ze dit expres gedaan? Daarom gebruik ik deze zelf eerder als topcoat. IMG_20160508_113636_BURST003

Ik heb het lakje hier over en kleur van Caption aangebracht, waar ik je later iets meer over zal vertellen. Deze nagellak heeft je manicure net dat ietsje meer diepte. Het maakt de basiskleur ietsje minder fel en geeft het een parelmoer look voel met miniscule kleine glitters. En als ik zeg miniscuul, dan zijn ze dat ook. Je kunt ze met het blote oog bijna niet waarnemen. Ik vind het een heel erg mooi effect.

Ciaté kun je aankopen op de webshop van Birchbox. Daar zijn de mini’s niet te koop en moet je onmiddellijk voor een full-size gaan. De full-size kost 9.95 euro per stuk. Dat is een mooie prijs om veel kleurtjes uit te proberen.

Wat is jullie favoriete kleur van Ciaté?

Een gedachte over “Ciaté Members Only Nagellak”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge