Be the Best You You Can Be! s. Oliver Outstanding EDT

Hoi hoi,

IMG_6804Tijdens de persdagen was ik super blij. Ik weet niet of je kunt raden waarom, maar ik mocht een EDT uitproberen. De nieuwe geur van s. Oliver Outstanding maakte mij al een tijd nieuwsgierig, dus ik sprong een gat in de lucht toen ik deze mocht testen.

s. Oliver Outstanding EDT

IMG_6793

Outstanding is de zomergeur van s. Oliver. Ze willen ons doen lachen, het leven speciaal maken en het zin geven. Met deze geur willen ze ons ons blij maken, ons laten genieten van speciale momenten in het leven en gewoon genieten in het algemeen. De geur werd gelanceerd in 2015.

De noten van deze geur leken mij op het lijf geschreven. De topnoten bestaan uit framboos, mandarijn en rode bessen. Daarna kunnen we genieten van Freesia, pioenroos en lelietjes-van dalen. Tot slot wordt het een warme geur met sandelhout, cederhout en vanille.

Ingrediënten en verpakkingIMG_6798

Alcohoo, water, fragrance, linalool, limonene, alpha-isomethyl ionone, butylphenyl methylpropional, Hydroxycitronellal, Geraniol, Citronellol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Citral, Methyl 2-Octynoate, Yellow 6, BHT, Red 40, EXT. Violet 2IMG_6801

Oooh hoe schattig is dit. Wanneer je de doos opent, vindt je deze leuke quote.

De flacon van deze geur is zo vrolijk. Wanneer ik deze fles vast neem heb ik onmiddellijk zin om aan mijn dag te beginnen. Wel even opletten dat je na gebruik de dop er terug goed op duwt. Je moet een soort klikje horen en voelen. Het is duidelijk als je dit meegemaakt heb. Dit is een flesje van 50 ml, maar de geur bestaat ook in een 30 ml formaat. Deze geur is 3 jaar houdbaar.

Mijn ervaringIMG_6807

Ik hou van zoete geuren tijdens de lente en de zomer. Daar voldoet deze geur volkomen aan. Wanneer ik deze aanbreng, word ik er zo blij door. Het is een geur die goed te waarnemen is en daardoor heb je er niet veel van nodig. Ook blijft ze goed hangen en na vier uur kan ik ze nog steeds goed ruiken. Ik ben er dol op. Het is een toppertje en ik raadt iedereen aan deze eens te proberen als je er de kans toe hebt.

Waar is deze geur te koop en hoeveel kosten de verschillende formaten?

De eau de toilette kun je aankopen op hun webhop. Er bestaat ook een eau de parfum van deze geur:

EDT, 30 ml – 17.99 euro

EDT, 50 ml – 26.99 euro

EDP, 30 ml – 22.99 euro

4 gedachten over “Be the Best You You Can Be! s. Oliver Outstanding EDT”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge