Suikerspin in de douche – Beautyprotector Beauty Wash

Hoi hoi,

Zoals jullie waarschijnlijk al weten, ben ik dol op de haarproducten van Beauty Protector. Op de persdagen van Birchbox ontdekte ik echter dat ze ook lichaamsproducten hebben. Ik kreeg een staal mee van hun Beauty Wash, wat volgens mij een mooie naam is voor een douchegel.

Beauty Protector Beauty WashIMG_6810

Iedereen is alvast dol op de zoete geur van Beauty Protector, mezelf inclusief. Natuurlijk wil men er ook mee gaan douchen. Daarom hebben ze deze heerlijk geur toegevoegd aan hun badproducten. De douchegel stimuleert de zintuigen, het schuim is rijk en de huis is nadien heerlijk zacht.

Verpakking en ingrediënten

IMG_6811

De verpakkingen van Beauty Protector vind ik altijd erg vrolijk ogen. In dit geval is het een witte verpakking met een knalroze bedrukking. Op mijn staal kan ik niet vinden hoeveel er in zit, maar als ik dit vergelijk met andere stalen lijkt mij dit ongeveer 30 ml. De full-size bevat echter 236 ml.IMG_6816

Water/Aqua/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Cocomidopropyl Betanine, Glycerine, Fragrance/Parfum, Polysorbate 20, Glycol Distearate, Disodium EDTA, Citric Acid, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Achillea Millefolium Extract, Rosa Canina Fruit Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Cymbopogan Schoenanthus (Lemograss) Extract, Quercus Alba Bark Extract, Geranium Maculatum Extract, Symphytum Officinale Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hamamelis Virgiana (Witch Hazel) Extract, Methylisothiazolinone

Mijn ervaringIMG_6819

Ooooh, laten we beginnen met de geur van deze douchegel. Hij heeft exact dezelfde geur als de haarproducten. Heerlijk, ik ben daar echt verliefd op. Daarenboven is de douchegel licht en komt er een zacht schuim tevoorschijn wanneer ik deze gebruik. Nadien laat hij ook een zachte olie-achtige laag achter op mijn huid. Hierdoor voelt mijn huid nadien heerlijk zacht, maar ook verzorgd. Nadien heb ik geen last van een trekkerige huid, maar daar heb ik niet al te snel last van.

Waar kun je de producten van Beauty Protector vinden en hoeveel kost deze douchegel?

Zelf zoek ik mijn producten van Beauty Protector altijd op de webshop van Birchbox. Daar kun je ook deze Beauty Wash vinden. Voor deze douchegel betaal je 14,50 euro per fles.

Wisten jullie dat Beauty Protector ook een douchegel had?

2 gedachten over “Suikerspin in de douche – Beautyprotector Beauty Wash”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge