Yves Rocher oogpotloden voor de lente

Hoi hoi,

IMG_6857Tijdens het beautytrends event van Yves Rocher kon ik kennis maken met de nieuwe lentekleuren van Yves Rocher. Ze hebben drie kleuren voor de oogpotloden gelanceerd. Deze kleuren doen inderdaad onmiddellijk aan de lente denken.

Verpakking en ingrediëntenIMG_6865  De potloden zijn drie prachtige kleuren. Het is een perfecte mintgroene kleur, een perzikkleur en een blozende oranje roze kleur. De potloden zitten in een zwarte huls met een plastiek dop. Ik moet wel een opmerking geven over de verpakkingen. Rondom de potloden zit een plastiekje om zeker te zijn dat niemands ze in de winkel opent en uitprobeert. Het enige probleem is dat deze plastiekjes zich erg moeilijk laten verwijderen. Zo erg zelf, dat het groene potlood afbrak bij het slijpen. Gelukkig kon ik dit potlood snel bijslijpen.

Elk potlood bevat 1.2 gram.

Mijn ervaringIMG_6866

De potloden zijn erg mooi gepigmenteerd. Ze zijn superzacht, waardoor je niet trekt aan de oogleden bij het aanbrengen. Soms zijn ze zelf iets te zacht, waardoor het iets moeilijker is om precies te werken. Eenmaal opgedroogd zitten de potloden muurvast en gaan ze geen kant meer op. IMG_20160508_170848 IMG_20160508_170857

Ik ben erg blij met deze potloden en ik voel de inspiratie bruisen. Zelf zou ik deze aanraden als je dol bent op kleurrijke looks. Deze potloden gaan je zeker niet in de steek laten.

Waar zijn deze potloden te koop en hoeveel kosten ze?

Deze potloden zijn van Yves Rocher. Bijgevolg kun je ze ook aankopen op hun webshop. Daar kosten ze euro per stuk. Zelf zou ik wel even een kortingsactie afwachten denk ik. En als je er een kleurrijke look mee maakt, laat het mij even zien op twitter of instagram. Ik ben erg nieuwsgierig. Gebruik de hashtag #beautday4makeuplentelook

Gaan jullie ook een kleurrijke lentelook maken? Welke kleur zouden jullie vaak gebruiken?

Een gedachte over “Yves Rocher oogpotloden voor de lente”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge