Mascara in het zwembad? Bourjois Push Up Volume Glamour Waterproof mascara

Hoi hoi,

IMG_6871Tijdens de persdagen zag ik een erg interessante mascara liggen. Het is een mascara die veel volume moet geven, maar daarenboven ook nog eens waterproof is. Gelukkig kon ik deze samen met jullie uitproberen.

Bourjois Push Up Volume Glamour Waterproof mascara IMG_6872

De mascara zit in een lange en elegante huls. Hij is gemaakt van een glanzend plastiek. De borstel is een dikke stevige, borstel. Deze vind ik vaak iets moeilijker werken aan de wortel van de wimpertjes, maar met wat oefening lukt het wel!

In de tube zit 7 ml mascara en deze is een half jaartje houdbaarIMG_6875

AQUA, PARAFFIN, CI 77499, CYCLOPENTASILOXANE,CERA ALBA, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, COPERNICIA CERIFERA WAX, ACACIA SENEGAL GUM, TRIETHANOLAMINE, TRIBEHENIN, POLYURETHANE-1, ISODODECANE, DIMETHICONOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, SILICA,AMINOMETHYL PROPANEDIOL, ALCOHOL, PANTHENOL, PHENETHYL ALCOHOL, CAPRYLYL GLYCOL, TOCOPHERYL ACETATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM ACETATE, SIMETHICONE, ISOPROPYL ALCOHOL, POLYSORBATE 65, CELLULOSE, PANTOLACTONE, METHYLCELLULOSE, SORBIC ACID, BENZOIC ACID, BHT, SULFURIC ACID, TOCOPHEROL.IL13BMY010-2A

Mijn ervaringIMG_20160508_170848

Hier draag ik geen mascaraIMG_20160508_171450

Na één laagje mascaraIMG_20160508_171630

Na twee laagjes mascara

Het effect na één laagje mascara verraste mij. Het leek net niet of ik kunstwimpers op had. Na een tweede laagje is dit nog eens intenser waar te nemen. De mascara geeft volume en lengte. Jammer genoeg is het moeilijker om de wimpels van elkaar te separeren. Dat belooft hij ook niet, dus ik lig daar niet wakker van. Er even door gaan met een spoolie lost het probleem op.

Ik heb de mascara ook getest op zijn waterproofheid door een zakdoekje in water te drenken en op mijn oogleden te deppen. Op het zakdoekje kwam niets van de mascara terecht. De rest van de ooglook daarentegen wel. Hier was ik super aangenaam door verrast.

Deze mascara doet wat hij belooft. Hier word ik erg blij van. Het lijkt mij een erg goeie mascara en ik ga deze zeker blijven gebruiken.

Waar is Bourjois te koop en hoeveel kost deze waterproof volume mascara?

Bourjois is onder andere te vinden bij Di. Ik kon niet onmiddellijk vinden hoeveel deze mascara kost, maar op Bol kost een gelijkaardige variant 19.95 euro. De prijs van deze mascara zal rond de 20 euro liggen waarschijnlijk.

Gebruiken jullie vaak waterproof mascara?

Een gedachte over “Mascara in het zwembad? Bourjois Push Up Volume Glamour Waterproof mascara”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge