Spa Secrets Magic Of Brasil Body Oil-in-Cream met Maracuja en Acaibes

Hoi hoi,

Tijdens de beautydays van Oona waren de mensen van het Kruidvat daar natuurlijk ook te vinden. Ik ben al tijden fan van de Spa Secrets collectie, maar er zit een uitbreiding aan te komen.

Kruidvat Spa SecretsIMG_20160630_073740_BURST001_COVER

Kruidvat heeft Spa Secret gelanceerd zodat men kan genieten van Wellness en luxe in de eigen badkamer. De producten zijn gebaseerd op badrituelen van magische bestemming over de gehele wereld. De oorspronkelijke lijnen gebruikten de badrituelen van Japan, Marokko en Bali. Nu komt daar eentje bij, namelijk Brazilië. Hiervoor maken ze gebruik van de geurnoten van Maracuja en Acaibes

Verpakking en ingrediënten IMG_20160630_073754_BURST001_COVER

Dit is zeker nog niet de juist verpakking, maar het is een staal die ik ontving op de beauty days. Deze lijn gaat dezelfde verpakkingen krijgen als de andere lijnen. Het product, heel speciaal, een oil in crème zal waarschijnlijk in een pot zitten van 200 ml. Deze crème zit trouwens tjokvol shea boter: dat klinkt alvast heerlijk!

Mijn ervaringIMG_20160630_073809_BURST001_COVER

Oooh laten we beginnen met de geur. Vroeger was mijn favoriete lijn degene geïnspireerd. Denken jullie dat deze geur Marokko van zijn troon heeft gestoten? De geur  is een heerlijk zoete, maar toch niet te zware geur. En ja, ik moet het verklappen, Marokko is van de troon gestoten!

Nu is de geur natuurlijk niet het enige wat telt. Hoewel dit een oil-in-crème product is, voelt de crème heel stevig en dik aan. Hij wrijft echt heel goed uit en trekt erg snel in de huid. Nadien voelt deze ook helemaal niet vet aan. Mijn huid is echter superzacht en gehydrateerd. Ook trekt de geur heel sterk in de huid. Ik kan nog een hele tijd van de geur genieten. Ik ben echt dol op dit product! Het is een toppertje en dat voor die prijs! Wauw!

Waar zijn de Spa Secret producten te koop en hoeveel zal deze oil in cream uit de magische Brazilië lijn kosten?

Spa Secrets is ontwikkeld voor het Kruidvat en bijgevolg zal je deze producten ook enkel daar vinden. Deze body oil – en – cream zal er waarschijnlijk 4,99 euro kosten.

Hebben jullie deze nieuwe lijn al kunnen spotten bij het Kruidvat?

Een gedachte over “Spa Secrets Magic Of Brasil Body Oil-in-Cream met Maracuja en Acaibes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge