Zwitsal 2-in-1 Shampoo en Douche Gel

Hoi hoi,

Tijdens het Unilever event twee maanden geleden kreeg ik enkele Zwitsal producten mee om te testen. Ik dacht eerst dat het allemaal dezelfde producten waren, maar niets was minder waar. Vandaag toon ik jullie een handig  combi-product die ik al een aantal keer meegenomen heb op een avondje weg. Erg handig: twee flessen in plaats van één.

ZwitsalIMG_20160529_115256_BURST001_COVER

Zwitsal is een merk die iedereen waarschijnlijk wel kent. Het is vertrouwd, staat voor een happy baby en kwaliteit. Vroeger maakten ze gebruik van Cars en Princesses en waren op die manier heel erg herkenbaar. Ze hebben hun uiterlijk echter geupdate naar Star Wars en Frozen. Hopelijk slaat deze restyling aan.

Het is belangrijk dat kinderen van jongs af aan hun handjes leren wassen. Daar kan de leuke figuur van Olaf enkel bij helpen.

Verpakking en ingrediëntenIMG_20160529_115308_BURST001_COVER

Zwitsal heeft veel pompflacons in het assortiment, zo ook deze 2 in 1 shampoo en douchegel. Dat werkt in ieder geval lekker hygiënisch. Eenmaal geopend kun je het pompje altijd toedraaien, waardoor je deze kunt meenemen in je toilettas. Het pompje is alleen dan iets minder handig 🙂 want dat stapelt niet zo handig. Toch ben ik heel blij dat ze er een pompje op gezet hebben. Dit is een grote flacon, want deze bevat 400 ml.  Ze is een jaartje houdbaar.IMG_20160529_115325_BURST001_COVER

De ingrediëntenlijst kun je hierboven zien. Van baby- en kinderproducten verwacht ik dat ze minder agressief zijn voor de huid. Daarom vind ik het wel jammer dat er SLeS in zit. Daarom zou ik zeggen dat deze niet geschikt is voor kindjes met een gevoelige huid. Gelukkig is het niet het tweede product (wel het derde…) wat je vaak ziet en hoe hoger in de lijst, hoe meer van dat ingrediënt dat er in zit.

Mijn ervaringIMG_20160529_115346_BURST001_COVER

Zoals ik al zie heb ik deze graag mee voor een avondje weg. Ik heb het gevoel dat deze toch net iets minder agressief is dan de meeste hotelshampoos en douchegels. Mijn haar voelt gereinigd aan en vrij zacht.

Waar is Zwitsal te koop en hoeveel kost deze fles?

Zwitsal is onder andere te koop bij het Kruidvat. Deze fles kost er 5.19 euro.

Gebruiken jullie af en toe nog Zwitsal producten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge